Vierailija

.

Kommentit (22)

Mua pelottaa ihan sikana autolla ajo joten varmaan kuolen auto onnettomuudessa kun joku törttöileee:(...joko kuolen siihen tai alzheimerin tautiin ("sukuvika")

päättämään päivät ennenkuin joudun " muiden riesaksi". Eli siis vaikka oman käden kautta kuolisin mieluiten saappaat jalassa. Karmeaa ajatella omalle kohdalle vuosikausien makoilua jossakin vuodeosastolla. Tällainen tulevaisuus on mahdollinen, koska olen pitkäikäistä sukua...Mutta todennäköisimmin kuoinsyy tulee olemaan joku suomalaisten yleisimmistä; elintasosairaus, syöpä tms. jos en itse ehdi ensin...Oletteko ajatelleet hyvää ikää kuolla? Mun mielestä se olisi siinä vaiheessa, kun pää ja kroppa alkavat olla huonossa kunnossa, eli liikkuminen on vaikeaa eikä ymmärrys enää kunnolla pelaa. Oliskohan se jossakin 80-85 vuoden tietämillä.

sepelvaltimotauti, joko sydäri tai aivoinfarkti. Tai syöpä. Tai ihan maksakirroosi. HIViinkään ei enää kuole kun vain muistaa hakea ilmaiset lääkkeet. Virustasotkin saadaan lääkkeillä niin alhaisiksi, että voi vaikka panna paljaana ja ei tartu. Hui hai elämää! Sekundäärikuppa oli, mutta sekin hoitui.

Neurologisen perussairauden aiheuttamaan hiipumiseen tai sitten johonkin syöpään ennen sitä.

Toivottavasti en ennen kuin lapset ovat jo hyvän matkaa omillaan.Haluaisin niin paljon ehtiä olla joskus sitten myös vanha.

nykyään tuntemattomaan sairauteen, joka tappaam inut 40 vuoden päästä, kun vanhuus on jo vienyt parhaan terän eläkeläisestä.Muuten koitan pitää itseni terveenä ja käydä tarkastuttamassa testiarvot silloin tällöin.

Vaan eihän sitä tiedä vaikka auto survaisi tänään yli, kun lähdetään ulkoilemaan lapsen kanssa. Tämä kun on niitä asioita, joihin ei voi suuremmin itse vaikuttaa.

Jo Paavo Väyrynen kyseli aikanaan, että voiko vitutukseen kuolla ja totta mooses! Paras vastaus tähän, tää keskusteluhan on aika pervo ja epärelevatti. Tai no, jos joku saa kiksejä miettimällä mihin kuolee ja millon, niin ei kun onnelista loppu elämää vaan...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat