Vierailija

Meillä on yksi tuttavapariskunta sellainen, että he eivät milloinkaan odota, että heitä kutsuttaisi kylään, vaan he yksinkertaisesti ilmoittavat, koska he tulevat ja sen on sitten sovittava, muuten kiukutellaan. He tunkevat meille, vaikka sanottaisi, että on vähän huono päivän, viimeksi kun olimme juuri muuttaneet ja talo oli aivan sikinsokin, heidän vaan piti päästä juuri silloin katsomaan uutta kotiamme. Sitten he istuvat sohvalle seurustelemaan. Se on äärimmäisen kiusallista, kun eivät ole niin hyviä tuttuja, että kehtaisi ihan suoraankaan sanoa, että auttamaan sitten kun kerran tulitte tällaisena hetkenä.

He kutsuvat kyllä meitäkin kylään ja sitten taas hetken päästä ilmoittavat meille, koska on meidän vuoro kutsua heidät. Ja myös erinäisiä yhteisiä tapaamisia muiden tuttujen kanssa he organisoivat meille ilmoittamalla, että nyt on meidän vuoro järjestää tapaaminen.... Ja kyseessä on pariskunta, joka ei ole meille mitenkään läheinen, tullut tutuksi opiskelujen kautta.

Onko tällainen yleistä?? En ole ikinä törmännyt vastaavaan, enkä tiedä, miten pitäisi toimia, että kiusallinen tilanne saataisi purettua ilman, että tarvitsisi kovin loukkaavasti sanoa kenellekään.

Kommentit (6)

sesta loukkaantuvat niin ette välitä siitä tuon taivaallista, olette vain iloisen ystävällisiä jos tapaatte sitten jossain yhteisten tuttujen luona esim.

Mulla on ollut sellainen ajatus, että kun itse emme pidä yhteyttä, niin väkisinkin he erkaantuvat, mutta he pitävät sitkeästi huolta yhteydenpidosta. Meillä on siis aivan täysin yksipuolinen suhde.

Ongelma on siinä, että meillä on myös yhteisiä tuttuja/ystäviä ja on jotenkin kauhean kiusallista katkoa välejä yhteen pariskuntaan, kun aina kuitenkin välillä nähdään isommalla porukalla eri yhteyksissä. Muiden kanssa ei tätä ongelmaa ole ollenkaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat