Koko päivä mennyt päin persettä ja itkua niellen sen jälkeen kun mies sanoi mulle aamupäivälle sen

Vierailija

" parempi isä minä olen mitä sinä äitinä" . Hyvä jos muutaman sanan olen sille sen jälkeen sanonut, ei kiinnosta koko ukko yhtään.

Kamalan paha mieli:´´´(

Sivut

Kommentit (34)

mikä siinä on niin hemmetin vaikeaa tajuta ettei tollasia ole ok sanoa puolisolle tosta noin vaan varsinkaan ilman kummosempia perusteita?

Se on tosi törkeetä ja samalla nostaa itteensä ja alentaa toista.

Voin kuule 22 sanoa rehellisesti ja yhtään liiottelematta että minä en ainakaan ole tota lausahdusta ansainnut,sinä ehkä olet mutta minä en!!!

Itse sanoisin että me ollaan kumpikin samalla viivalla vanhempina,yhtä hyviä tai huonoja jos niikseen on eikä kumpikaan ole täydellinen.Kummallakin on omat hyvät ja huonommat piirteensä muttei kumpikaan ole tollasta lausahdusta ansainnut!!!

Ap

Et kai sitten ole altistanut lastasi jäämään kotiin sinun kanssasi kun et kerta kovin kummoinen äiti ole vaan mies jäi lasta hoitamaan tai hänet vietiin päivähoitoon?

tämän ei ole tarkoitus olla mikään itsesääliketju mutta siltä voi toki vaikuttaa ottaen huomioon mielialani ja tunnetilani!sitä paitsi mies tietää kyllä miksi olen ollut päivän tällä päällä mutta eipä näy asia liikuttavan eikä ainakaan anteeksi ole pyytänyt.Ja toisaalta taas,kai tänne sellaisia itsesääliviestejäkin mahtuu,eihän niitä ole edes sinun pakko lukea jos ottaa kupoliin ja siitähän en tietenkään halua sinunkaan kärsivän.

Ap

Vierailija:

Lainaus:

Todennäköisesti sinä kuitenkin tiedät paremmin lasten asiat ja olet monessa asiassa parempi kuin miehesi. Entä sitten. Molemmat kuulostatte oikein hyviltä vanhemmilta.
Ei varmaan sullakaan menis hermot lapsiin jos sulla olis varaa tuollaiseen hälläväliä asenteeseen, mitä muuten suosittelen sinulle koitettavaksi. Menet sitten viisastelemaan miehellesi kun hänen pinnansa täyttyy.

sivät minusta ja ruikuti ruikuti..." . Sanot/näytät reippaasti ukollesi, että hän sanoi sinulle möllisti tai sitten annat tuon kommentin mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Mitä sitä marttyyria täällä leikkimään, kun siitä et mitään hyödy.Mitä tahtoisit muiden sinulle sanovan? Anna kun arvaan. Että miehesi on typerys, joka ei arvosta naistaan ja että hänellä ei ole oikeutta sanoa noin. Siinä se nyt tuli, ole hyvä. Mene nyt ja lyö ukollesi faktoja pöytään. Sanot, ettei hän ole niitä lapsia siellä päivisin hoitamassa ja että hyvä se on leikkiä malli-isää tunti illassa, kun on itse levännyt töissä aikuiskontaktien parissa.

koska ollaan niin erilaisia luonteiltamme,se ei hermosti oikeastaan koskaan lapsille ja minä hermostun säännöllisesti.Se näkyy sit niin että ääneni nousee ja pari kertaa olen uhannut tukistaa vanhempaa lasta jos ei asetu.Se on väärin tiedän ja mies tarttunut siihen tosi vahvasti.Välillä myös otan sitä tiukasti kiinni kädestä ja ohjaan istumaan jos ei muuten rauhotu tai otan poskesta kiinni että katsoo minua kun puhun sille.Ja siitäkös lapsi suuttuu ja alkaa karjumaan ja mies saa lispontta. Mutta perkele mä olen noiden kanssa lähes koko ajan ja en todellakaan ole huono äiti!!!!!! sanon niille päivittäin miten rakastan heitä ja ovat tärkeitä ja pyydän anteeksi jos tarvis! Tajuun että mies pitää vaan lapsiensa puolta ja sillä on siihen oikeus mutta ei nyt hemmetti vieköön tollasia tartteis laukoa:´´´(

ap

Ehkä tuo oli mieheltäsi keskustelunavaus. Kerro sinä hänelle niistä asioista vanhemmuudessa joissa sinä kenties olet parempi (Ehkäpä esim tunteiden näyttäminen, kiukustuminen ja anteeksipyynnöt, inhimillisyys, rakkauden näyttäminen), Varmasti sinä olet jollain sanroilla parempi.Mutta olisiko kamalaa jos nainen sanoisi olevansa parempi äiti kuin miehensä on isänä? Varsinkaan jos siinä olisi jotain totuuspohjaa...Meillä on sama tilanne. Ja kyllähän silloin on niin, että rauhallinen on parempi vanhempi. Toinenkin voi toki olla tosi hyvä.Eli älä ryhdy ylituklitsemaan, ei puhuttu huonosta äidistä, etä paskasta tms. Vain siitä että miehesi on mielestään parmepi isä kuin sinä äitinä. Mikä siis hermostumisasiassa kertomuksesi perusteella pitää paikkansa.

Todennäköisesti sinä kuitenkin tiedät paremmin lasten asiat ja olet monessa asiassa parempi kuin miehesi. Entä sitten. Molemmat kuulostatte oikein hyviltä vanhemmilta.

ei oikein kannusta jatkamaan tätä eloa lasten kanssa kotona kun tietää että mies pitää itseään parempana vanhempana kuin mitä minua. Jäisi sitten itse kotiin heidän kanssaan jotta pääsisivät ikeestäni.

ap

helppo sen on tollasia laukoa kun on 10-11h/vrk poissa kotoa vaikka sitten kotona ollessaan onkin hyvä isä mitä se nyt sitten tarkottaakaan.

Sitä kai sitten ettei sen ääne nouse eikä se hermostu eikä sano koskaan lapselle mitään mikä ei kovin harkittua ja aikuistamista ole.

mokoma yli-ihminen ja minä sitten se paska ämmä jolle ei edes olis pitänyt lasta suoda! mut tää on sellanen kohta meillä mistä varmaan väännetään hautaan asti jos ei erota eli se ettei mies ymmärrä eikä hyväksy temperaeroja siinä määrin mitä meillä on, minä kun olen niin idiootti että saatan vaikka karjaista sille tai paiskata huoneen oven kiinni eli taidan olla laitokseen valmis ja ihan skitso. Samalla kun arvostelee mua niistä tavoista niin virnuilee kun ihan ammattikasvattajat ja psykologit kertoo lehtihaastatteluissa samanlaisista tilanteissa omassa elämässään mut kai se onkin sit sallittua kallonkutistajille.

ap

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat