JJ puolihintapäivät kannattaako lähteä?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Pääsisin lähtemään lahteen ti tai ke iltapäivästä mutta mietin onko silloin jo kaikki myyty kun maanantaina alkavat vai onko joka päivä esim.uusia tuotteita. Ja mitä siellä yleensä myydään puoleen hintaan?

Onko esim jotein ulkovaatteita?

Kommentit (13)

tuohon en tarkemmin osaa vastata.Väreinä oli siniharmaa joillain raidoilla ja viininpunainen raidoilla.Ihan kivat maanläheiset sävyt jos rauhallisista väreistä pitää.

En tutkinut noita takemmin kuin,että 100% villaa oli kun ei ollut tarvetta ostaa.Kokoja näytti olevan ihan hyvin pojille sekä tytöille.Asiasta toiseen...Marimekon myymälässä sellossa muutamia kappaleita erilaisia " pallohousuja" lapsille 11e ja 10e.Paidoilla oli sitten kovempi tarjoushinta, mutta tarjouksessa niitäkin.

Mukavia löytöjä näin joulun alla...

karmea tungos heti aamusta :)

Legot ei olleet alennuksessa.Jonathanin pienten lasten (motion wear)toppahaalari oli 39 e ja jotain toppahousuja ja takkeja (koosta 110 ylöspäin) oli puoleen hintaan.Sisävaatteita en niinkään katsellut.

Reiman peuharit oli puoleen hintaan, 104cm ylöspäin

Motion Wear-haalarit 39,- ainakin vaal.pun, liila, vaal.sin (alaosa tumma)

Tytöille Julia/Mini Julia vaatteita mm. poolo 3,50, trikoot 4,47

Legoa -50% myös " Duplo" vaatteita

Alphabet -50% ja joku toinen " parempi" merkki oli myös -50% en vain muista nimeä.

tänään tuli esille kivat villahaalareita joita ei eilen aamupäivästä ainakaan ollut.-50%(ovh.n.46e)

Samoin lisäiltiin talvitakkeja.

Ostin motion haalaria ja myyjä sanoi,että kokoja on lisää varastossa, joten tavaraa ainakin Sellon myymälään lisäillään varmaan pitkin viikkoa.

pari viikkoa sitten kävin myymälässä ja ajattelin et jos näitä on kohta puoleen hintaan kun oli kaikkea ihanaa. mutta jos ne onkin ihan omia eriä...

mutta sellaista kuulin että myynnissä olisi " varta vasten" puolihintapäiviksi hankittuja tuotteita ja esim. MITÄÄN Jonathan haalareita ei olisi puoleen hintaa, välikausihaalarit jo myytiin puoleen hintaan ja talvijutut on täyttä hintaa... en sitten tiedä mitä siellä on puoleen hintaan ja mitä etsit?

Reiman peuhari-haalarit oli puoleen hintaan (peuhareissahan ei ole sitten vauvakokoja lainkaan). Sellaiselle ei ole itsellä tarvetta.

Ostin Kivat-villahaalarin, koko 90. Se oli puoleen hintaan, hintaa jäi 23.25 eur, ja mielestäni hyvä löytö.

Lisäksi ostoskassiin päätyi:

Tutta-retro yöpuku sen hinnaksi tuli 8.25.

Nalle-body 4.25.

Nalle yöpuku 5.25.Mitä muuta olisi ollut:

Nicolas-vaatteita (farkkuja n 8 eur, collegehousuja leijonantassukuvioin 4.75 eur, pitkähihaisia t-paitoja 5 eur)

Isommille myös, ja tytöille vastaavia, en vain muista tyttöjen malliston nimeä, kun ei ole tarvetta niihin.Tutta college-pukuja ja plyysipukuja vauvakokoja, Tuttahaalarihousuja oli myös puoleen hintaan. Samoin siis nuo retrokuviot (leijona, juna, kukka), bodyt, puolipotkarit, unipuvut oli puoleen hintaan.Nämä puolihintapäiväthän jatkuva aina tuonne ensi viikkoon asti, eli eiköhän siellä ihan hyvin tavaraa riitä.Minä ostin Jumbon J&J:stä heti aamulla seuraavat -50 % alesta:

-Lego Bionicle oranssi pitkähihainen paita 110 cm (17,48)

-Lego Bionicle punainen pitkähihainen paita 116 cm (17,48)

Yllämainitut ovat aivan ihania värejä pojalle ! Itse olen niitä himoinnut sieltä jo pitkään, mutta en ole normaalihinnoin raaskinut ostaa. Eli ainakin nuo ovat olleet myynnissä koko syksyn.

-Nicolas collagehousut 90 cm (4,75)

-Nicolas collegepusero 90 cm (5,25)Tosi tyytyväinen olen :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat