Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tässä on kyllä todella häiriintyneen isän ylläpitämä sivusto!!

Vierailija

http://www.vanhemmat.net/Uskomatonta. Äijä tuolla vaahtoaa, että jos mies hakkaa naista, nainen ei saa ottaa yhteyttä turvakotiin, koska sitten voi isän ja lapsen välit mennä.Mitääähhh?!?!

Sivut

Kommentit (42)

Häiriintynyt todellakin tuo isä, jota ei oikeasti kiinnosta lapsensa hyvinvointi, vaikuttaa että käyttää tätä vain oikeus ym.riitojen pelinappulana. Sama tyyppi.

menettänyt paljon, jopa elämänhalunsa kun ei saa tavata lapsiaan tarpeeksi usein.

Missä on empatia äidit. Ymmärrystä hällekin hieman. Tämä isä on selvästi katkera tapahtuneesta ja turhista syytöksistä. Parempi purkaa se tuohon nettisivun ylläpitoon kun päihteisiin tai väkivaltaan.

ESS:n sivuille " sossun ja äitien kauheudesta" ja " isän ihanuudesta" (muutamia niistä)http://netlari.econnection.fi/forum/forum.php?viesti=37829&sana=kilmariushttp://netlari.econnection.fi/forum/forum.php?viesti=105977&sana=kilmariushttp://netlari.econnection.fi/forum/forum.php?viesti=121667&sana=kilmariushttp://netlari.econnection.fi/forum/forum.php?viesti=106775&sana=kilmariusLukekaa ja ihmetelkää. Miettikää myös, miten tosissanne otatte netistä lukemanne jutut, mm, vanhemmat.netin...

väittää julksiesti nimeltä mainiten ihmisiä valehtelijoiksi, ja panna nettiin (luvatta?) nauhoitettuja keskustelunpätkiä ja ääninäytteitä (jos ymmärsin oikein: en avannut linkkejä).Jos viranomainen kohtelee kaltoin, voi ottaa yhteyttä eduskunnan oikeusasiamieheen. Vaikka tuskinpa Espoon isä tätä kommenttiani lukee.

Tuntuu, että yhteiskunta halveksii isejä vanhempina, vaikka usein tilanne on se, että isät ovat paljon kiinnostuneempia lastensa hyvinvoinnista kuin äidit, jotka hankkivat lapsia vain rahaa saadakseen ja äitiyslomalle päästäkseen. En yhtään ihmettele, jos isältä menee hermot, kun on yhteiskunta ja äiti molemmat kimpassa vastaan tappelemassa, vaikka käsittääkseni tämä isä ei haluaisi muuta kuin tavata lapsiaan. Hyvä sivuston ylläpitäjä, että liitit sosiaaliviraston dokumentteja sivustoon, niin saamme tietää asioiden todellisen laidan.T:Toinen isä, jolle on myös valehdeltu päin naamaa ja puolustettu äitiä, joka on kykenemätön hoitamaan lapsiaan. Samassa veneessä ollaan.

Tsemppiä oikeudenkäyntiin! Älä luovuta!! Meitä on monta!

Vierailija:

Lainaus:


valitettavasti on kyllä sellaisiakin naisia, jotka erotilanteessa ottavat todella likaiset keinot käyttöön.
Ei lapsia saa asettaa tuollaiseen välikäteen! Ei rakastava äiti tee lapsilleen niin. :(

tuonut luettavaksi ja sitten muka kommentoinut keskusteluketjussa itseään puolustelevaan sävyyn. Miettisi sitä kaikkea kärsimystä mitä tällä HULLULLA käyttäytymisellä lapsilleen saa aikaan. Ammatti-ihmiset ovat tehneet päätöksen, että äiti huoltaa lapset. Tällä keinolla ei sairas ihminen lapsiaan huollettavaksi varmasti saa yhtään paremmin. Kaikkea paskaa ja sairautta sitä maan päällä kasvaakin..... ARRGH!!!!!

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat