Tässä on kyllä todella häiriintyneen isän ylläpitämä sivusto!!

Vierailija

http://www.vanhemmat.net/Uskomatonta. Äijä tuolla vaahtoaa, että jos mies hakkaa naista, nainen ei saa ottaa yhteyttä turvakotiin, koska sitten voi isän ja lapsen välit mennä.Mitääähhh?!?!

Sivut

Kommentit (42)

Vierailija

Häiriintynyt todellakin tuo isä, jota ei oikeasti kiinnosta lapsensa hyvinvointi, vaikuttaa että käyttää tätä vain oikeus ym.riitojen pelinappulana. Sama tyyppi.

Vierailija

menettänyt paljon, jopa elämänhalunsa kun ei saa tavata lapsiaan tarpeeksi usein.

Missä on empatia äidit. Ymmärrystä hällekin hieman. Tämä isä on selvästi katkera tapahtuneesta ja turhista syytöksistä. Parempi purkaa se tuohon nettisivun ylläpitoon kun päihteisiin tai väkivaltaan.

Vierailija

ESS:n sivuille " sossun ja äitien kauheudesta" ja " isän ihanuudesta" (muutamia niistä)http://netlari.econnection.fi/forum/forum.php?viesti=37829&sana=kilmariushttp://netlari.econnection.fi/forum/forum.php?viesti=105977&sana=kilmariushttp://netlari.econnection.fi/forum/forum.php?viesti=121667&sana=kilmariushttp://netlari.econnection.fi/forum/forum.php?viesti=106775&sana=kilmariusLukekaa ja ihmetelkää. Miettikää myös, miten tosissanne otatte netistä lukemanne jutut, mm, vanhemmat.netin...

Vierailija

väittää julksiesti nimeltä mainiten ihmisiä valehtelijoiksi, ja panna nettiin (luvatta?) nauhoitettuja keskustelunpätkiä ja ääninäytteitä (jos ymmärsin oikein: en avannut linkkejä).Jos viranomainen kohtelee kaltoin, voi ottaa yhteyttä eduskunnan oikeusasiamieheen. Vaikka tuskinpa Espoon isä tätä kommenttiani lukee.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat