Saatteko leikattua vauvan kynnet riittävän lyhyiksi, jottei vauva raavi niillä itseään?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meidän perheen jatkuva ongelma: vaikka leikkaan vauvamme (3,5 kk) kynnet ainakin pari kertaa viikossa niin lyhyiksi kuin vain " uskallan" , jää jokin kynsi aina sen verran pitkäksi tai teräväksi, että hän saa sillä raavittua itseään.Miten teillä muilla? Onko teillä sellaisia vauvoja, jotka näyttäisivät jääneen kissan hyökkäyksen kohteeksi...

Kommentit (3)

Kyllä tolla 4-kuisella on harvase päivä uus naarmu nasussa. Eipä niitä kynsiä niin lyhyiksi saa (minä ainakaan) ettei mitään jälkiä tulis. Varsinkin kun kädet on 90% ajasta suussa tai niillä kulmilla heilumassa. Koita jos saisit kynnen reunoja vähän viilattua niin eivät jäisi nin teräviksi.

Minulla on tapana leikata kynnet silloin kun vauva nukkuu, niin saan leikattua ne oikein tarkasti. Muuten vauva heiluttaa käsiä ja hermostuu koko hommaan. Ihan pienenä laitoin äp:n tumput vauvalle käsiin, ettei raavi itseään, kun kynsiä ei vielä saanut leikata.

vauva näyttää välillä siltä kuin kissa olisi kimppuun hyökännyt. Vaikka leikkaan vauvan (4kk) kynnet pari kertaa viikossa ja viilaankin niitä samalla, silti hän onnistuu raapimaan niillä itseään. Erityisesti raapii päätään väsyneenä, öisin meillä pidetään aina sukkia kädessä, muuteen vauva näyttäisi vieläkin pahemmalta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat