Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Asuuko kukaan Helsingin Hermannissa, suositteletko?

Vierailija

Kommentit (9)

ja kaveri asuu siellä vankilan työsuhdeasunnoissa, molemmat viihtyy, laps pääsi hyvään tarhaan. muutenkin kuulema yllättävän rauhallinen paikka...

Keskustaan pääsee helposti ja nopeasti kymmenillä busseilla (jos ei ekaan vaunuilla pääse). Kumpula ja Arabianranta lähellä (luontoa ja kivoja kävelymaastoja).

Perhepaikka Hermanni on tosi mukava paikka varsinkin talvella ja pienten lasten kanssa.

Hämeentie nyt on Hämeentie, mutta muuten Hermanni on todella hiljaista ja rauhallista aluetta. Haukilahdentiellä asuu paljon maahanmuuttajia, minulle tämä on kyllä yksi syitä miksi pidän tästä alueesta (vaikken itseasiassa ainuttakaan maahanmuuttajaa tunne).

Alue (lasken nyt kyllä ympäristön, Vallilan ja muut mukaan) on samantyyppinen kuin jotkut Pariisin lähiöt. Pieniä kauppoja, yllättäviä liikkeitä ja liikeidoita, kaikki ikäryhmät ja muutenkin elämän koko kirjo edustettuna. Rikkaita ja köyhiä, nuoria ja vanhoja, menestyneitä ja syrjäytyneitä (rauhallisia ovat) , eri kielisiä.

Kivaa aluetta, pois en hevillä suostu muuttamaan vaikka isompi asunto joskus houkuttaa (kaksio ja kaksi lasta) ja sen idemmästä saisi tämän hinnalla.

Itse asiassa asumme lähellä Vallilassa tällä hetkellä, joten alue on sinänsä tuttu. Isompaa asuntoa havittelemme, ja Hermanni kiinnostaisi...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat