Miehet sisustaa... Ja tämä tarina on niin totta. =0)

Vierailija

Oltiin anoppilassa kylässä hiljan, ja mieheni jutteli isänsä kanssa jotain, mihin en jaksanut keskittyä... selailin jotain lehteä vieressä ja ainoa, mihin jouduin osallistumaan, oli kysymys siitä että " tarviiko siitä välioven lasista näkyä läpi?" Meillä siis puuttu väliovesta lasiruutu, jota haeskelemme.. Minä siihen että ei tarvii, parempi olisikin, jos ei näkyisi. Ja se siitä siltäerää... Ja sitten myöhemmin jotenkin tuli puheeksi mieheni kanssa se lasi.... voi luoja! Appi oli jostain saanut sellaista metalliverkolla vahvistettua lasia, mitä käytetään esim. koulujen palo-ovissa (tiedättehän..), ja sitä oli sitten meille tarjoamassa sisustuselementiksi.... Ihan tosissaan vielä ja mitä pahinta, oma siippani oli myös ihan tosissaan sitä ottamassa! Olisihan se tosi ihanaaaaaaa... Ja mies sitten, että olithan vieressä kun siitä puhuttiin..pitäisköhän alkaa kuunteleen niiden juttuja???Saiskohan appi jostain vielä käytetyt kalterit meille ikkunoihin?? =0)))))

Kommentit (3)

Meillä minä ostan kaikki huonekalut ja sisustustavarat. Miestä ei kiinnosta, eikä hän halua tai osaa sanoa mielipidettään kunnolla. Tai jos sanoo, sitten vasta tivaamalla. Ei siis osaisi sisustaa yksin mitään oikein minkään säällisen maun mukaan. Hänellä on muutenkin sellainen asenne, että mahdollisimman vähän tavaraa. Mitään ei muka tarvita. Ei tauluja, ei maljakoita, ei kynttilänjalkoja, ei liinoja, ei mattoja, ei kukkia... Onneksi saan kuitenkin itse sisustaa kotiamme, eikä hän loppujen lopuksi paljoa siihen puutu.Ja sitten kun halusin tyylikkäät, ohuet kynttilänjalat, hän otti äidiltään Iittalan paksupötikkäkynttilänjalat, joita inhoan. Ettei tarvitsisi ostaa uusia, kun saa ilmaiseksikin. Ne ovat nyt kaapissa piilossa ja koitan päästä niistä jotenkin eroon.

ja hänellä on aika hyvä makukin sisustuksen suhteen. Ainoa paikka jossa hänellä on sokea piste on sukulaisten tyrkyttämät roinat. Meillä on iso talo ja mieheni suku roudaa meille kaiken sen joka heille on ylimääräistä ja tiellä. Annoin tämän mennä pienellä narinalla jonkin aikaa ohi silmien, mutta kun mieheni oli tuonut siskonsa vanhan kuppaisen näköisen lastulevykirjoituspöydän olohuoneen nurkkaan ja ilmoitti (hieman häpeillen), että " eikö se sovi tuohon ihan hyvin, siirretään tietokone tuohon päälle" . Vastasin, että " nythän täällä on tutun näköistä, näyttää juuri samalta, kuin edellisten asukkaiden aikaan."

Kun palasin lenkiltä, oli mieheni vienyt kaikki sukulaisten hylkäämät romut autotalliin. Sen jälkeen hän on ilmoittanut suvulleen, että saavat viedä tavaransa kierrätyskeskukseen.Sen verran selityksenä, että kun kävimme katsomassa tätä taloa, tämä oli kuin kaatopaikka. Keittiön lattialla oli jopa kiinni palanut (!) lapsen tai koiran kusi, joka saatiin pois vain hiomalla lattiat uusiksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat