Äitiyslomalle 2006 minkä vuoden tulojen mukaan äitiysraha? Entä jos ollut sinä vuonna äitiyslomalla?

Vierailija

Minkä mukaan silloin maksetaan äitiysrahaa, jos ei vakkari työssä? Kiitoksia jo etukäteen jos joku tietää vastata! Pääsen lukemaan vastauksia myöhemmin...

Sivut

Kommentit (34)

miehen isyysrahaa varten. Kelasta sanottiin että tämän vuoden loppuun lasketaan vuoden -03 tulojen mukaan ja ensi vuoden puolella vasta vuoden -04 mukaan. Eli annettiin ymmärtää että ei edes marraskuussa vaikuta -04 tulot. En tiedä onko joku jo tästä kirjoittanut, en jaksanut lukea muiden vastauksia...

Vierailija:

Lainaus:


siihen mennessähän tämän vuoden verotus ehtii valmistua. Ja eikä se lasketa aina juuri viimeisen valmistuneen verotuksen mukaan...?
Tämän vuoden verotus EI VAHVISTU heinäkuussa. Se vahvistetaan vasta marraskuussa - sitten kun KAIKKI ovat ehtineet saada verolappunsa. Touko-/kesäkuussahan lähetetään vasta veroEHDOTUKSET. Sillä ei ole mitään tekemistä vahvistetun verotuksen kanssa.

Edellisen vuoden verotus vahvistetaan aina seuraavan vuoden marraskuun aikana. Eli tää vuosi vahvistetaan marraskuussa 2006.Ei se oo mikään vahvistettu verotus kun kesäkuussa saadaan veroehdotukset. Niihinhän voi tulla vaikka mitä muutoksia (verottajankin puolelta) eli verotus tosiaan vahvistuu vasta ihan loppuvuodesta.

Siellä on kaikki yksiselitteisesti kerrottu, pitäisi jokaisen ymmärtää. Myös nämä uudet 1.10. voimaan tulleet säädökset päivärahan määräytymisestä.

Vierailija:

Lainaus:


Erityisäitiysvapaalle jäävä hakee päivärahaa huomattavasti aikaisemmin kuin rv:lla 22. Ei ole olemassa vain yhtä todellisuutta !
että jos ap olisi jäämässä ä-vapaalle 1.7.2006 (josta nyt ei ole kyse mutta kun sinä nyt toit asian eteen ihan kuin se olisi mahdollisuus) niin hedelmöityksen olisi pitänyt tapahtua (tai siis paremminkin PITÄISI tapahtua) puolessa välissä MARRASKUUTA 2005. Noin 3vkon kuluttua.Meinaatko siis että täällä joku olisi laittamassa ä-rahahakemusta jo parisen viikkoa ennen hedelmöitystä??? ;-)Ja tässä tapauksessa on olemassa vain yksi todellisuus...

Vierailija:

Lainaus:


Ottaen huomioon että ä-rahahakemuksen voi tehdä vasta kun on rv22 täynnä (raskaus kestänyt 154 päivää) niin eihän tuo yksi kysyjä (" laitan hakemuksen ensi viikolla" voi millään olla ap! Hänhän jäisi ä-lomalle jo paljon aikaisemmin!Eli oletko nyt ap sitten vasta odottelemassa positiivista raskaustestiä? Heinäkuussa 2006 ä-lomalle jäävillähän on aikaisintaan elokuun toisella viikolla la ja kaiken järjen mukaan edes hedelmöittymistä ei ole vielä tapahtunut... ;-) Siinä tapauksessa älä panikoi vielä noilla rahoilla - voihan hyvinkin olla että tuossa tärpissä kestää....ja kestää...ja kestää... ;-)

.
Erityisäitiysvapaalle jäävä hakee päivärahaa huomattavasti aikaisemmin kuin rv:lla 22. Ei ole olemassa vain yhtä todellisuutta !

Tiedän ettei se välttämättä tärppää, mutta pääsemme keskusteluissa eteenpäin! Joku muukin vain kyselee tästä aiheesta tässä ketjussa ja siksi sekoitumme kysymyksillämme =)ApVierailija:

Lainaus:


Eli oletko nyt ap sitten vasta odottelemassa positiivista raskaustestiä?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat