Apua! Vauva 5 kk ei suostu olemaan mahallaan.

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä tosiaan ei (huomenna tasan 5 kuukautinen) poika suostu olemaan mahallaan kuin todella pieniä hetkiä, kunnes saa hillittömän itkukohtauksen. On kerran kääntynyt vahingossa mahalleen, mutta ei sen jälkeen kertaakaan. Kovasti kyllä kääntyy jäntevästi kyljeltä toiselle.Mikä siis neuvoksi? Kovasti ollaan yritetty virikkeitä masulla oloajan tarjota, mutta kun ei niin ei. Ei kai sitä siinä huudattaakaan vaan voi, mutta toisaalta pitäisihän mahallaankin pystyä olemaan, että muukin fysiikan treenaamisessa päästäisiin eteenpäin.Onko muilla ollut vastaavaa?

Kommentit (6)

Meillä poika " vasta" reilu 6 viikkoa ja olen pitäny joka päivä useemman kerran mahallaan niin kauan kuin viihtyy. Jonain päivinä viihtyy paremmin ja jonain huonommin, välillä siihen nukahtaakin. Mutta... tulee meillä noita itkukohtauksiakin päivittäin siinä vaiheessa, kun hän rupeaa äheltämään " eteenpäin" ja ihan selkeesti raivostuu siitä, kun ei pääsekkään. Sama homma rinnan päällä mahallaan, siinä pääsee ylöspäin (kun on pehmee pohja, josta ponnistaa ;)), mutta kun olkapää ja tyhjä tila tulee vastaan, tulee taas raivostuminen...Eilen muuten oli jo viittä vaille kääntymässä mahalleen! Ihan ei vielä loppuun asti menny, mutta oli jo enemmän kuin 45 asteen kulmassa rintamaosasto! Äheltää sen verta kovaa jo, että ei kauan mene...

Kovin on tuttua meillekin ollut tuollainen käytös masullaan ollessa. Pikkuhiljaa masullaan ollessa ajat pitenivät, kun vain sitkeästi monta kertaa päivässä poikaa niin laitettiin. Liian kovan kitinän tai huutamisen kohdalla käännettiin taas selälleen. Pikkuhiljaa ne niska- ja selkälihakset siitä vahvistuivat. Rintakehän alle, siis kainaloiden kohdalle voi laittaa esim. pyyherullan ja kädet pyyhkeen yli tietty.Viikossa jo tapahtuu ihmeitä, kun vaan jaksaa laitella lasta masulleen vähän väliä :O)Meidänkään 5 kk poika ei todellakaan viihdy mahallaan. Tähän asti maksimissaan muutaman minuutin, ja silloinkin pitää olla kaikki lelut ja viihdykkeet (kuten äiti) ihan naaman vieressä. Meidän poika ei myöskään käänny mihinkään suuntaan. Terkkarissa eivät olleet vielä huolissaan, kaikki kun kehittyvät niin yksilölliseen tahtiin.Odotellen, Sunny

Meillä nyt 8 kk:n ikäinen tyttö. Koko ikänsä ajan neiti on tosi huonosti viihtynyt vatsallaan, puoli sekunttia ja sitten kauhee huuto. Nyt sitten parin viikon aikana on alkanu viihtyyn pitempiä aikoja lattialla vatsallaan. Nyt neiti pyörii todella lujaa napansa ympäri ja taaksepäinkin mennään lujaa. Mutta eteenpäin ei vielä pääsee ja se joskus harmittaa neitiä. Luulen, että meillä huutoja aiheutti just se, että tyttö ei vielä osannu liikkua mihinkään suuntaan. Meillä myös auttoi se, että itse makasi tytön kans lattialla ja hauskuutti häntä samalla. Se auttoi myös, että ei heti pienestä kitinästä ottanu tyttöä pois vatsaltaan.

Meillä myös ihan sama! Tyttö ei koko vauva aikana halunnut olla vatsalleen missään. Huuto alkoi melkein heti kun laittoi vatsalleen. Mutta nyt ikää 9kk ja itse pyörii miten sattuun jo. Mutta vatsalleen ei viihdy kauheasti vieläkään.

Meillä huuto vatsallaan ollessa liittyy selvästi siihen, että poika on kovin kärsimätöntä sorttia. Ei pääse liikkeelle, vaikka halu siihen olisi kova.Mutta tosiaankin tuo vatsallaanoloaika pitenee koko ajan, ja eiköhän tuo kohta pääse liikkeellekin. Ikää on pian tuo 5 kk.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat