Pärjääkö kolmihenkinen perhe 1500 eurolla/kk?

Vierailija

Sivut

Kommentit (27)

Kolme n. 12-13 euron pakettia.Purkkiruuat tulee maksamaan (tuntuvasti) vasta lähellä vuoden ikää, ja sitten voikin pikkuhiljaa siirtyä jo " oikeaan" kotiruokaan. Korvike on ainoa mikä tulee TODELLA kalliiksi, siitä imetyksestä kun ei koskaan voi olla varma (itselläni imetys loppui oman sairastumisen vuoksi vauvan ollessa puolivuotias, eikä kyseessä tosiaan ollut mikään pikkunuha).Vaatteita vauva tarvii ensimmäisen elinvuotensa aikana paljon, koska koko vaatevaraston saa uusia 2-4 kk välein nopean kasvun vuoksi.Mutta joka tapauksessa ap:lle sanoisin, että kyllä 1500 e/kk pärjää kolmihenkinen perhe erittäin hyvin. Meillä neljäs tulossa, ja kuukausitulot 1300 euroa. Satasella nousevat sitten kun neljäs perheenjäsen syntyy... :P Vuokra on 700 e/kk, mutta loput rahat riittää nippanappa elämiseen, laskuihin ja ruokaan. Vaatteet, turvaistuimet, toppavaatteet ja kengät lapselle ostetaan kesäsäästöillä (mies opiskelija, kesät töissä).

miten niin pärjää? tuohan on ihan vitunmoinen summa rahaa!!!! meijän 3-henkisellä perheellä on pienemmät tulot ja jääpi säästöön, voidaan törsäillä ihan rauhassa.

Mutta näyttääpä noilla tuloilla selviävän neljänkin lapsen kanssa. =)

Jospa mies tuosta rohkaistuisi. Meillä mies pelkää taloudellista

katastrofia, jos tulomme olisivat tuon 1350 euroa/kk. =)

Ja niin, emme saa asumistukea. Mies saa asumislisää opintotukeen

sisältyen, joten asumistuki on jonkinlainen.

Kyse olisi vain äitiyslomasta. Tarkoitus olisi mennä töihin äitiysloman

päätyttyä.

kyllä niillä vaipat ostaa;)Mutta tutteli tulee tosiaan hyvin kalliiksi:((( aina ei yrittämälläkään onnistu. Purkkiruokia onneksi ei tartte kenenkään antaa: itsetehtynä vauvan ruoat on tosi edullisia (+ helppo tehdä)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat