Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä kannattaisi meidän tilanteessa tehdä?

Vierailija

Meillä periaatteessa kaikki hyvin, kaksi lasta, kiva talo, molemmilla ok työt ja yhdessä ihan mukavaa, mutta....tunteet on pakkaen puolella. Seksiä on vaihtelevasti - joskus ollut parin kk taukoja, mutta keskimäärin 1-2 krtaa kuussa. Mutta ei minkään näköistä hellyyttä (harvoin esim. seksinkään aikana suudellaan!!) ei kosketuksia, halauksia tms. Jossain vaiheessa puhuttiin asiasta ja koitettiin tsempata mut eihän se väkisin toimi jos ei siltä tunnu. Kaipaan läheisyyttä, mutta en ole edes varma haluaisinko sitä tuon miehen kanssa, jota kohtaan en tunne kohta muuta kun ystävyyttä ja sääliä siinä mielessä että tekee kauheasti töitä perheen eteen (siis työpaikalla, mutta myös talossamme). Yhdessä oltu 20v ja ikää molemmilla jo lähempänä neljääkymmentä....Mitä tehdä tässä tilanteessa kun kaikki tylsii ja tympii!!

Kommentit (6)

että lapsia neljä ja seksiä harvemmin kuin kerran kuussa. No, olen ajatellut että tämä on nyt sitä vastamäkeä, jota olemme tahtoneet myös kestää. Eiköhän se siitä. Ei se ainakaan vaihtamalla parane.

Menkää matkalle, alkakaa lenkkeillä yhdessä. Suunnitelkaa matkaohjelma tiiviiksi, niin ei synny epämukavia tyhjiä hetkiä. Suunnitelkaa kävelylenkeillä vaikka niitä matkoja tai remonttia tms. Pyydä eli vaadi miestäsi hieromaan hartioitasi, jotta kosketus on luontevaa. Esittäkää toisillenne suoria pyyntöjä ja ehdotuksia. Suhteen eteen pitää nähdä vaivaa!

Vannon, että se poikii sitä hellyyttä enemmän.

Alku tosiaankin on sitä "pakkopullaa", mutta huomaatte, että kun annatte sitä spontaania hellyyttä (sipaisu ohikulkiessa riittää) se poikii sitä hellyyttä molemmissa osapuolissa. Ei kauaakaan, kun oikein kaipaatte sitä kosketusta toiselta, ja kun sitä toinen antaa, tekee mieli antaa itsekin. Tämä siis toimii, jos oikeasti rakastaa ja haluaa olla toisen kanssa, ei eron partaalla, kun toisen kosketusta ei edes siedä.

Uusimmat

Suosituimmat