Omantahdonkausi vai mika lie? 1v3kk jokapaivainen kiukku KAIKESTA pienesta... Pieni Jekyll&Hyde... kauan voi kestaa? Muita samaassa veneess...

Vierailija

Kommentit (7)

kauan nää tunteenpurkaukset kestää ajatellen tätä " kautta" (ennenkuin uutta pukkaa)? Poikamme on vielä, kuten lähipiiri asian ilmaissut, harvinaisen voimakasääninen ja valehtelematta korvat ovat alkaneet tinnittää.. Vakiovarusteena eteisessämme onkin tätä nykyä kuulosuojaimet, koska AINA ulkoa tullessa on hirveä protestihuuto :-((((

Antakaapa vinkkejä miten oma hermo kestää? Vai kestääkö se?

Meidän neiti on nykyään myös jonkinlainen naispuolinen Jekyll-Hyde: välillä maailman suloisin, mutta 5-10 minuutin välein palaa hermot johonkin. Tänään oppi uusimman temppunsa eli kirkumisen. Tähän asti vaan kiljunut tai huutanut. Nyt siis kirkuu ja sätkyttelee, kun kielletään tai otetaan pois kiipeilemästä. Joskus ollessaan just nukkunut ja syönyt ei välttämättä huuda kielloista, mutta enimmäkseen edes hiukan.Ikää siis 1 v.

...eikä sais kieltää tai tehdä mitään mikä ei just neidille sovi! Vaipan vaihto ja kaikki pukeminen on varsinkin ihan kauhee juttu. Ja ulkona hanskojen pitäminen on kun maailmanloppu tulis! Äitillä on aika usein vitsit vähissä ja samalla pitäs 2,5 kk pikkusiskoa hoidella!
...että jos on vain yksi lapsi ja sekin alle 1-vuotias, ei tiedä lastenkasvatuksesta oikein mitään. Ja se on kyllä totta :)Lapsi muuttuu koko ajan erilaiseksi. Meillä molemmat lapset ovat alkaneet " kiukkuamaan" , eli ovat alkaneet kasvamaan omaan tahtoonsa, omiksi erillisiksi persoonikseen n. 1v3kk iässä. 2v on taas erilainen kuin 1v3kk, 3-vuotias taas hiukan erilainen...Ja js perheessä on useampi kuin yksi lapsi, sekin tuo mausteensa lapsen kasvuun.

Että normaalia on...eikä lopu ihan heti, kiukuttelu muuttaa vain muotoaan :D

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat