Vierailija

Pikaisesti kävin tänään Sellossa, enkä löytänyt mieleisiä tyttöjen juhlakenkiä. Pitäisi olla melko kapeaan jalkaan, koossa 25 ja 28, ainakin suunnilleen. Mieluummin umpikärkiset juhlakengät, ei sandaaleja.

Mistä voisi löytyä, onko jollain tietoa Stockkan tämän hetken tarjonnasta.

Kommentit (4)

Erityisesti Helsingin keskustan Stockmannin tilanne kiinnostaisi. Itse en pääse käymään siellä, mieheni menee tänään etsimään sieltä juhlakenkiä. Jos sinulla on jotain kenkiä, joita tiedät suositella niin mielellään otan vinkin vastaan.

Koen että erityisesti tuota kokoa n.25 on vaikea löytää, kun pitäisi olla kapeaan jalkaan

mutta edelleen suosittelen primigiä ja GBB:tä. Pompii, Helsinki simonkenttä myy. Stockalla kävin viikko sitten enkä valitettavasti katsonut juhlakenkiä enempää, mutta ostin cienta tossut mekkojen pariksi (ovh.23,90e). Laatu noissa oli kyllä huonontunut viime kesään nähden :(

Mielestäni kivat hopean väriset. Tukeva kantakappi, taittuu päikiän kohdalta jne. Vaikuttaa että toinen pari on liian sopiva, pitäisi ehkä olla seuraavaksi isompi koko. No sitä jään pähkäilemään itsekseni;) Kiitos tirpuselle vinkeistä, mainitsemiasi merkkejä en ole vielä kokeillutkaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat