Mitä työhaastatteluvaatteita viraston apulaistehtäviin?

Vierailija

Täällä näyttääkin olevan muitakin työhaastatteluun meneviä...No mitäs päälle jos mahdollinen tuleva työpaikka on virallisen oloinen virasto, mutta omat tehtävät sihteerin hommia? Pitääkö pukeutumisen heijastella asemaan siinäkin mielessä, etten vedä päälle jakkupukua kun varmaan ne ylemmät toimihenkilöt erottuvat juuri sillä?Onko mustat suorat housut ja siisti kauluspaita liian " alastonta" , jos siis ei ole jakkua eikä liiviä tms?

Kommentit (2)

Tätä asua vähän itsekin mietin. Se tuntuu myös luontevimmalta. Jakkupuvut ovat enemmän johtoportaan juttu, enkä myöskään halua antaa kenenkään luulla, että yritän asukoodilla petrata asemaani ylöspäin. Minusta myös haastattelupukeutuminen tulisi seurailla sitä mitä aikoo töissäkin pukea päälleen, eli olisi kai vähän hassua mennä haastatteluun jakkupuvussa ja tulla sitten töihin farkuissa ja t-paidassa.

Vierailija:

Lainaus:


Onko mustat suorat housut ja siisti kauluspaita liian " alastonta" , jos siis ei ole jakkua eikä liiviä tms?
Tosiaan jos olet " liian hyvin" puettu niin voivat ajatella että " ei se kuitenkaan täällä kauan viihdy - tämä on liian huono paikka hänelle" . Tuo ajattelemasi vaatetus tuntuu juuri oikealta! Väreinä hillityt värit. Jos sinulla on pitkät hiukset niin hiukset kiinni. Jos olet lasien/piilarien käyttäjä (eli kummatkin löytyy) niin lasit voisi olla hyvä pitää päässä - ei piilarit. ;-)Muista myös että virastoissa on usein (miten sen nyt sanoisi....) " aika nuhjuisen oloisia" ihmisiä töissä noissa tehtävissä. Hehkeä, nuori, hyvännäköinen nainen ei ole välttämättä ihan paras juttu. Itsekin olen ollut valtion virastossa töissä ja täytyy sanoa että mitä harmaamman hiiren näköinen oli niin sen paremmin menestyi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat