Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vaimot vaihtoon: Oonko ainoa, joka vähän hämmentyy tuosta toisesta isästä?

Vierailija

Kommentit (17)

Minustakin kieltämättä oli aika homohtava. Mutta tuomitsematta tietämättä,niin vaikka ei olisikaan homo niin hirmuisen erikoisesti puhui omasta vaimostaan ja siitä kuinka voisi vaihtaa hänet milloin vain jne...

ihme tyyppejä te ootte!

Tunnen paljon miehiä, jotka vois just noin sanoa, (että vois vaimon vaihtaa vaikka joka viikko, jos naiset ovat noin kivoja). Enemmänkin pidän sitä vitsinä.

mielitekoja sitä vaihtovaimoa kohtaan. Totesi vaan myös sen tosiasian et on paljon vaihtoehtoja maailmassa kenen kanssa vois elää. Halut sillä hyrräs selvästi sitä simpsakkaa hoitsua kohtaan.

Surettaa vain, jos joku elää tuollaista kulissielämää. Se puhe vaimon korvattavuudesta kyllä vaikutti siltä, ettei miehellä mitään hirveän väkeviä tunteita ollut vaimoaan kohtaan. Vaan onhan noita kulisseja joka lähtöön toisaalta.Aloin katsoa ohjelmaa siinä kohtaa, kun mies piti kynttiläkutsuja ja toimi itse esittelijänä: " Nauttikaa tuoksuista ja tunnelmasta."

Ihmetteli, kun se vaihtovaimo kehui sitä miestä niin mukavaksi.Niin, ja kaikki narisevaääniset miehet eivät ole homoja. Olen itsekin erehtynyt.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat