Vaimot vaihtoon: Oonko ainoa, joka vähän hämmentyy tuosta toisesta isästä?

Vierailija

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Minustakin kieltämättä oli aika homohtava. Mutta tuomitsematta tietämättä,niin vaikka ei olisikaan homo niin hirmuisen erikoisesti puhui omasta vaimostaan ja siitä kuinka voisi vaihtaa hänet milloin vain jne...

Vierailija

Musta taas tuntuu, että sellaisen kanssa olis ollut helppo tulla toimeen. Se toinen mies oli aika tuppisuu ja jotenkin virallisen oloinen.

Vierailija

ihme tyyppejä te ootte!

Tunnen paljon miehiä, jotka vois just noin sanoa, (että vois vaimon vaihtaa vaikka joka viikko, jos naiset ovat noin kivoja). Enemmänkin pidän sitä vitsinä.

Vierailija

mielitekoja sitä vaihtovaimoa kohtaan. Totesi vaan myös sen tosiasian et on paljon vaihtoehtoja maailmassa kenen kanssa vois elää. Halut sillä hyrräs selvästi sitä simpsakkaa hoitsua kohtaan.

Vierailija

Surettaa vain, jos joku elää tuollaista kulissielämää. Se puhe vaimon korvattavuudesta kyllä vaikutti siltä, ettei miehellä mitään hirveän väkeviä tunteita ollut vaimoaan kohtaan. Vaan onhan noita kulisseja joka lähtöön toisaalta.Aloin katsoa ohjelmaa siinä kohtaa, kun mies piti kynttiläkutsuja ja toimi itse esittelijänä: " Nauttikaa tuoksuista ja tunnelmasta."

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat