Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Muistattehan, että naisen vyötärönympärys saa olla max. 80 cm!

Vierailija

Muuten riski sydän- ja verisuonitauteihin alkaa vakavasti kasvaa.t. 38 v, vyötärö 72 cm (pituus 175, paino 59, 3 lasta)

Sivut

Kommentit (32)

Lainaus:

Se on juuri vaarallista. Itselläkin sitä hieman vaikka normaalipainoinen ja ympärys just sen 80cm. Farkut muuten mulla 28 tuumaa ja löysät.
Mut lantion ympärys onkin sit 92, samoin rinnanympärys. Ja siis ne 28 tuuman farkut on just ja just sopivat.

Aatelkaas sitten: siellä mulla on ympärys jotain 95 cm varmaan. Silti mun paino on "vaan" 67 kiloa ja oon 170 cm pitkä. Eli BMI:n mukaan en oo ylipainoinen. Tuo vatsa on vaan tullut ja jäänyt kaksosraskauden jälkeen:(((.

itselläni on iso vyötärönympärys, olen aina ollut suoraa mallia, mutta minulle rasvaa tulee vyötärön kohdalla myös selkään. Ei kai se siellä mitään vahingoita? Suoravartaloinen saa aika hoikka olla että vyötärö on alle 80 cm.

Lainaus:

t. 37v, vyötärö 77cm, pituus 166 ja paino n.53 kg. Ei oo varaa lihoa siis.
Niin ja sähän et kyllä oo mitenkään ylipainoinen, päinvastoin! Aika laiha siis saa olla että tuo vyötärö ois alle 80 cm.Mulla menee yli 80 cm, vaikka BMI on normaali!

Ennenhän käytettiin myös jotain muuta laskutapaa, lantionympärys jaettiin jotenkin vyötärönympäryksellä. Eikö sellasita tapaa käytetä enää?

Lainaus:

Heh, ap on miettinyt päänsä puhki miten pääsisi ilmoittamaan omat mittansa kaikille ja nyt keksi ton Muistattehan..


Kyllä mä tuollaisia mittoja ilmoittelisin. Et yhtään kateellinen ole..? ;-)Tai ehkä on parempi vaan availla "Laihdutusvinkkejä!!??" ja "Miten eroon liikakiloista" tai muita OlenLäskiMuttaEnTeeAsialleMitään -ketjuja.

etä se vyötärönympärys kertoo sen, onko sisäelimien ympärillä ylimääräistä rasvaa.Se on totta, että tiimalasivartaloisen kestää lihoa paljon enemmän kuin "suoravartaloisen" ennenkuin vyötärönympärys kasvaa liikaa. Mutta siinäpä se onkin, tiimalasivartaloiselle se läski kertyy takapuoliin ja reisiin eikä ensimäisenä sinne sisäelimien ympärille, joka on se vaarallisin lihomistapa.Eli kärjistäen voisi sanoa että "suoravartaloisell" lihominen on vaarallisempaa kuin tiimalasivartaloiselle.En silti usko että kaikille ihmisille se 80 cm on se ainut ja oikea raja, täytyyhän siinäkin yksilöllistä vaihtelua olla.

Lainaus:

Muuten riski sydän- ja verisuonitauteihin alkaa vakavasti kasvaa.
Täydellisessä maailmassa suurempi riski on stressi, mikä myös vaikuttaa kaikkeen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat