Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

pärjääkö lapsi huomenna välikausipuvulla jos

Vierailija

paksu villahaalari on alla? Eteläsuomeen luvattu aamulla pari astetta pakkasta, iltapäivällä nollan yläpuolella. goret ajattelin laittaa jalkaan villa sukan kanssa.Käsiin villalapaset ja välikausihanskat. miltä kuulostaa? eka lapsi kyseessä, 2v.

Kommentit (17)

jos mittari näyttää plussaa 10-15, niin yksi vaatekerta ja vk-puku

5-10, niin kaksi sisävaatekertaa ja vk-puku

0-5, yksi sisävaatekerta, villahaalari ja vk-pukupakkasen puolella siirrytään talvihaalariin ja sinnekin sitten n.5 asteen välein lisätään vaatekertoja alle

eli pakkasta 0-5, yksi sisävaatekerta haalarin alla jne.tietysi ottaen huomioon tuulen yms.ja ajattelin laittaa pojalle 2v huomenna, sukkikset, sisähousut ja vuorelliset ulkohousut, sitten t-paita, pitkähihainen ja neuletakki toppatakin alle (ehkä neuletakki liikaa?) ja sitte lämminvuorikumisaappaat joiden alle villasukat (täällä ainakin ollut tosi vetistä), niin ja villasormikkaat (ehkä pitäis jo talvitumput?), ja kypäräpipo(sellanen paksu), vaikeeta on kun melkeen on talvi mut ei aivan :)

Vierailija:

Lainaus:


ja ajattelin laittaa pojalle 2v huomenna, sukkikset, sisähousut ja vuorelliset ulkohousut, sitten t-paita, pitkähihainen ja neuletakki toppatakin alle (ehkä neuletakki liikaa?) ja sitte lämminvuorikumisaappaat joiden alle villasukat (täällä ainakin ollut tosi vetistä), niin ja villasormikkaat (ehkä pitäis jo talvitumput?), ja kypäräpipo(sellanen paksu), vaikeeta on kun melkeen on talvi mut ei aivan :)

Sen ikäinen lapsi ei enää seisoa tökötä paikallaan, vaan liikkuu paljon, liukuu polvillaan jne.Meidän Etelä-Suomessa kyllä tulee lumikin sitten siinä vaiheessa, kun toppapukua tarvitaan.

Itse olin ajatellut 3 vuotiaalle sukkikset, gollege-housut, pitkähihainen aluspaita ja gollege, välikausipuku ja goret jalkaan. Muutko jo villapuvun laittaa? Helsingissä ollaan

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat