Millainen teidän perhe on ? sis. testilinkin.

Vierailija

Kommentit (19)


No ei ole!Tottakai vanhemmat päättävtä lasten tv:n ja tietokoneen käytöstä yksin, koska lapset ovat 1- ja 4-vuotiaat.Eineksiä ei syödä oikeastaan ollenkaan ja työn ja vapaa-ajan sovitaminen ei tuota ongelmia, perhe on ykkönen.Huono testi, ei kertonut totuutta ollenkaan!

Kysymykset tosi huonosti esim. eri-ikäisten lasten perheet huomioon ottavia. Pitäisi varmaan asettaa omat lapsensa johonkin kuvitteelliseen ikään ja miettiä, miten sitten tehtäisiin.

lapsi on 1-vuotias joten tottakai vanhemmat päättää mitä katsoo telkkarista. Eineksiä meillä ei syödä juuri koskaan eikä me mitään kiireisiä olla... Outo testi tai pikemminkin vastaus

Omituista. Emme pidä eineksiä hyvänä arkiruokana (mistään vastaavasta ei edes kysytty!), työn ja perhe-elämän yhteen sovittaminen ei ole vaikeaa, olen hoitovapaalla ja mies käy töissä, tulee kuitenkin kotiin jo iltapäivällä, jne. Ainoa, mihin vastasin selkeästi jotain, oli kohdat lasten tv:n katselusta ja tietokoneen käytöstä, että vanhemmat päättää. Totta kai päättää, jos lapset on alle 4-vuotiaita!!

Aika huonoja kysymyksiä, minusta. Varsinkin lasten ikä. Meillä on 4v ja 15v ikäiset. Sellaista vaihtoehtoa ei edes ollut joka suoraan sopisi meille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat