RASKAUSTESTIEN TUNTIJAT! auttakee reppanaa....

Vierailija

tein tänä aamuna testin apteekin omalla: tosi tosi haalea plussa. HUomiseksi on varattu predictor, ja huomenna on se päivä kun menkkojen pitäisi oikeasti alkaa. Eli siis VOINKO odottaa että huomenna näkyisi jo selkeästi vahvempi viiva?? Tietysti testeissäkinon eroa, mutta pointtini onkin se, että voiko yhden vuorokauden aikana tapahtua radikaalia muutosta hcg-arvossa!

Kommentit (7)

se on NIIIIIN vaalea! Acon näytti haamun jo 10 päivää oviksesta, nyt on mennyt 13 päivää. Ja tänään siis vieläkin liian haalea, sitä ei näe kuin tihrustamalla (tosin mieskin sen näki)

Joten pitäskö uskoa vai ei!!!

Mulle kävi niin, että oli aivan maksimaaliset raskausoireet ja testasin haalean plussan päivää ennen oletettuja kuukautisia. Tuli se tosi tosi haalea plussa.

Seuraavana päivänä menkat kuitenkin alkoivat (ei mitään pikku tiputtelua). Joka 4s raskaus päättyy erittäin varhaiseen keskenmenoon eli tällöin nainen ei tietäisi edes olleensa raskaana.

Älä testaa uutta huomenna, ettei tule turhia pettymyksiä. Itse putosin korkealta ja kovaa!

Itsekkin jouduin melkeen suurennuslasilla katsoa tätä viimeisintä ja tuolla se nyt pinniksessään nukkuu:DJa sulle joka pelottelit keskenmenolla: paljon suurempi mahdollisuus on että se vauva syntyy kuin että menee kesken ja jokainen varmaan tietää km:n mahdollisuuden.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat