Nightwish-Tuomakselle ei sopinut se, et Tarja MENI NAIMISIIN!

Vierailija

Kopioinpa tähän erään viisaan kirjoituksen, lukekaapa ajatuksella!" Ei se Tarja ole miksikään diivaksi tai ahneeksi muuttunut; ei muuten, kuin meni naimisiin. Ja tämä ei valitettavasti Tuomakselle sopinut, kun Tarja oli Tuomaksen muusa. Kyseessä on siis klassinen mustasukkaisuus-loanheittodraama - ei sen kummempaa.

Nolointa asiassa on nimenomaan se, että bändi päätti ilmoittaa asiasta avoimella kirjeellä puhtaasti mustamaalatakseen Tarjaa ja Marceloa.Voitte olla melko varmoja, ettei vastinetta ole tulossa Tarjan suunnalta. Toiset osaavat hoitaa asiat keskenään niinkuin pitää ilman julkista kinastelua. Onpahan iltapäivälehdillä ja seiskoilla taas jutun juurta.Muistutan vielä, että Marcelo on Tarjan aviomies ei niinkään manageri, vaikka niitäkin asioita hoitaa. Ilman Marceloa ei koko Nightwish projekti olisi maailmankartalle päässytkään. Suomalaisten managerointitaidot, kun eivät maailmalla pitkälle kanna.Tuosta " huippuesimerkistä" , Oslon keikan peruuntumisesta; olemme nyt kaikki lukeneet Tuomaksen näkemyksen asiasta. Emme luultavasti tule koskaan kuulemaan toista puolta asialle, mutta muistakaa, että jokainen riita vaatii 2 osapuolta. Toivon vilpittömästi, että Tarja ymmärtää olla lähtemättä julkisuuteen kinaamaan asiasta; se ei palvele ketään.Kuten kirjeessä todetaan, on bändin yhteistyö ollut melko alamaissa reilun vuoden. Tarjan häistä lähtien, jos tarkkoja ollaan. Kuten tuolla joku totesikin " hiekkalaatikko" -kommentein, Tarjalla on ollut nyt myös muutakin elämää bändin ulkopuolella toisin kun pojilla ja tämäkös poikia sapettaa. Kuinka lapsellista tämä onkaan?Mitä tulee ahneusväittämiin; moniko teistä olisi valmiita tekemään töitä ruokapalkalla? Bändin Suomi-manageri on myynyt bändin keikkoja pilkkahintaan sekä Suomessa että Euroopassa, joten varmasti itse kukin täälläkin kirjoittavista toteaisi moisessa tilanteessa haluavansa myös palkkaa tehdystä työstä. Marcelo on näihin asioihin puuttunut bändin etelä-amerikan managerina, minkä takia bändin pojat ovat sotajalalla hänen kanssaan.Sattumalta kävi vielä niin, että tämä " avoin kirje" julkaistiin kiertueen viimeisen keikan jälkeen, mutta ennen kaikkea hyvin nopeasti sen jälkeen, kun bändin pojat olivat kuulleet Tarjalla olevan sopimus tekeillä ison levy-yhtiön kanssa soolo-uraa silmällä pitäen. Bändin toteamus, ettei Tarjan soolo-ura olisi ollut bändin toiminnan kanssa ristiriidassa on tosiasiassa ensimmäinen selkeä asiavirhe kirjeessä.Kirje on mielestäni alhaista loanheittoa. Itsepähän pojat potkaisivat itseään nilkkaan - ei sen puoleen Tarja on tosiaan ollut lähdössä omille teilleen jo jonkin aikaa, mutta ainakin yksi levy olisi vielä ollut mahdollisuus. Kirjeestä ei ole aiheutunut muuta, kuin vahinkoa jokaiselle osapuolelle. Todella ajattelematon teko. Sen lisäksi, että suurin osa kirjeestä on täysin yksipuolista sotapropagandaa.Henk koht en niin kummoisesti perusta Tarjan laulun ja esiintymisen päälle, mutta sympatiani ovat tässä asiassa 100% hänen puolellaan. Kirjoittamani tiedot ovat sisäpiiritietoa aivan lähimmästä sisäpiiristä ja siksi kirjoittelen tällä kerralla puskista"

Sivut

Kommentit (40)

Vierailija

Eihän me oikeasti voida tietää mitä bändin jäsenten kesken on tapahtunut. Ensinnäkin niillä bändin muilla jäsenillä ei varmasti ole ollut mahdollisuutta sinänsä edes ottaa Tarjan puolta asiassa, koska Tarja oli joka tapauksessa lähdössä. JOs olisi ottanut sen puolen, olisi varmaan saanut itsekin lähteä.

Vierailija

tuomas on ihan oikeilla jäljillä, vaikka liioitellun diplomaattisen viestin kirjoittikin. tarja ei ole entisensä ja marcelo ei ole mukava. järkevä nainen ei myöskään antaisi sekoittaa päätään.johan tarja vuosia sitten antoi julkisestikin ymmärtää, ettei nightwish olisi kyllin hyvä hänelle. mikäs asenne se sellainen on. kummasti alkoi tätiä kiinnostaa, kun menestystä tuli.

Vierailija

Ilmaista kohua ja levyn myynti lisääntyy. Jotenkin kuvaavaa että Tarja vastaa erottamiseen? / kirjeeseen vasta marraskuussa. Pystytään venyttämään asian pysymistä mediassa.Tarjalla riittää naistenlehtien etusivun syvähaastatteluja koko talveksi. Hyvä alku soolouralle. Josta hän on haaveillut jo pitkään.

Vierailija

Vaikka ei niin näkyvässä roolissa olisikaan bändissä niin ilman säveltäjää ei olisi bändiäkään. Ylipäänsä olen sitä mieltä että jos linnanjuhliin kutsutaan joko bändi kokonaan tai ei ketään.

Eihän nyt sillä perusteella pitäisi ketään kutsua että kuinka paljon on pärstä lehtien kannessa.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:
Muistutan vielä, että Marcelo on Tarjan aviomies ei niinkään manageri, vaikka niitäkin asioita hoitaa. Ilman Marceloa ei koko Nightwish projekti olisi maailmankartalle päässytkään. Suomalaisten managerointitaidot, kun eivät maailmalla pitkälle kanna.


Potaskaa. Esim. lukemattomat Spinfarmin hevibändit ovat kiertäneet maailmaa viimeiset 15 vuotta. Eri asia kuka niistä hikisistä Etelä-Amerikan läävistäkin nauttii.

Sentenced sai tarpeekseen. Kuinka monta argentiinalaista maailmanluokan bändiä, varsinkaan Marcelon manageroimaa, sinä tiedätkään? Itse en tiedä yhtään.

Lainaus:
Tuosta " huippuesimerkistä" , Oslon keikan peruuntumisesta; olemme nyt kaikki lukeneet Tuomaksen näkemyksen asiasta. Emme luultavasti tule koskaan kuulemaan toista puolta asialle, mutta muistakaa, että jokainen riita vaatii 2 osapuolta. Toivon vilpittömästi, että Tarja ymmärtää olla lähtemättä julkisuuteen kinaamaan asiasta; se ei palvele ketään.


Keikkatahti ei ole ollut hirmuinen. Miksi keikka olisi yhtäkkiä ollut oikeasti mahdottomuus? Sentencedin miehillä on vaimoja ja lapsia, mutta puskivat keikkansa kunnialla läpi. Onkos Tarjalla lapsia? Onko erossa miehestään? Ei ole. Ei lapsia, mies mukana matkoilla.

Missä ongelma? Nightwishin rumpalilla on muuten vaimo ja lapsi, mutta hän tekee työnsä. Työtähän tuo soitto & laulu on!Lainaus:
Kuten kirjeessä todetaan, on bändin yhteistyö ollut melko alamaissa reilun vuoden. Tarjan häistä lähtien, jos tarkkoja ollaan. Kuten tuolla joku totesikin " hiekkalaatikko" -kommentein, Tarjalla on ollut nyt myös muutakin elämää bändin ulkopuolella toisin kun pojilla ja tämäkös poikia sapettaa. Kuinka lapsellista tämä onkaan?


Miksi luulet, ettei pojilla ole elämää. Jukalla ainakin on oma perhe ja kaikilla muilla vähintään omat kaverinsa, sukulaisensa ja sivubändinsä. He luopuvat näistä rakkaista asioistaan mm. kiertueiden, biisien säveltämisen ja sovitusten takia. Kaikkihan tuossa bändissä uhraavat jotain. Kuinka lapsellista sinun banaali inttämisesi onkaan?Lainaus:
Mitä tulee ahneusväittämiin; moniko teistä olisi valmiita tekemään töitä ruokapalkalla? Bändin Suomi-manageri on myynyt bändin keikkoja pilkkahintaan sekä Suomessa että Euroopassa, joten varmasti itse kukin täälläkin kirjoittavista toteaisi moisessa tilanteessa haluavansa myös palkkaa tehdystä työstä. Marcelo on näihin asioihin puuttunut bändin etelä-amerikan managerina, minkä takia bändin pojat ovat sotajalalla hänen kanssaan.


Näinkö luulet? Mitähän sinäkin oikeasti tiedät? Kysymyshän on monesti siitä kuinka paljon kulutat, ei siitä mitä ansaitset. Tarjalla on parikin kämppää, mutta esim. End of Innocencen kuvaamisen aikaan Tuomas asui vanhempiensa luona ja Jukka kerrostalossa. Ehkäpä pojilla säästyykiin jotain sukanvarteen? Ehkäpä he myös ansaitsevat rahansa, koska TEKEVÄT ne biisit. Tarjakin voisi osallistua säveltämiseen ja sovittamiseen, mutta ottakin sen sijaan vapaa-aikaa. Tajuatko kuinka paljon pojat uhraavat aikaansa biisien sorvaamiseen? Se aika on poissa läheisiltä.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


1. Solisti haukkuu bändiään

2. Solisti menee naimisiin, vaatii uuden miehensä bändin manageriksi ja omaksi managerikseen

3. Solisti ei suostu matkustamaan muun bändin kanssa/osallistumaan harjoituksiin

4. Solisti saa potkut
Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat