Vierailija

.

Kommentit (1)

Muistuu mieleeni kun Sorsan hallituksen SDP-ministerit jäivät tullissa kiinni valuutan salakuljetuksesta. Joka miehellä oli salkku täynnä dollareita. Koska Sorsa oli pääministeri, ei hänen salkkuaan voitu tarkistaa. Mutta ei kai sielläkään vessapaperi kahinaa aiheuttanut.

Sitten meni muutama vuosi ja SDP laittoi Miettusen hätätilahallitukseen (?) menon ehdoksi, että kuvaputkitehdas FinnValco perustettaisiin. Kaikki kuvaputkien parissa työskentelevät kyllä tiesivät, ettei vanhentuneelle tekniikalle ole kysyntää, kuin entisessä Neuvostoliitossa. Romu tehdas ostettiin Hitachilta. On kuitenkin hyvin luultavaa, etteivät SDP:n ministerit siinä kaupassa ainakaan köyhtyneet, ainakin jos olisi sattunut niin, että olisi maksettu jotain kynnysrahoja. Niin kovin pontevasti SDP sitä tietysti konkurssiin ajautunutta tahdashanketta veti.

Sitten on vielä SDP:n, himoverottajapuolueen, veronkierto oluen myynnissä. Kas kun ei pirtun trokaamisessa.Että hyvin ovat SDP:n pullat uunissa. Oikein naurattaa, kun sellainen kähmijöiden puolue on nyt alkanut moraalinvartijaksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat