REPS! Lääkäri kouri ja IMI naisen rintoja --- normaali toimenpide?? =D

Vierailija

Just luin iltalehden (vai oliko iltasanomat) sivuilta.... Eihä toi nyt voi kuulua mihinkään normaaliin toimenpiteeseen, että imetään potilaan rintaa???? Sama jos naislääkäri hieman imaisis mieheltä..... =D

Kommentit (12)

mutta kun nämä jutut voivat saada alkunsa niinkin, että nainen on esim. tekaissut koko jutun omassa päässään joko kostomielessä (esim. lääkäri ei ole lähtenyt potilaan flirttailuyrityksiin mukaan) tai kiristysmielessä tai pstyykeongelmista kärsivän ihan kokonaan kuviteltu fantasia... Ja kun ei ole kuin sana sanaa vastaan.... Pitäisi kai Suomessakin ottaa se jenkkikäytäntö, että mieslääkäri ei ota koskaan nais- tai lapsipotilaita vastaan kahden kesken, aina hoitaja mukana. Siellä kun hyväksikäyttösyytteillä yritettiin rahastaa joka välissä. Toki joukkoon varmaan mahtuu todellisiakin hyväksikäyttäjälääkäreitä mutta tuo hoitajan läsnäolo toki suojaa sitten potilastakin.

t. lääkäri (ei tuo is:n jutussa syytetty ; ) )

Lääkärithän ovat nykyään "jumalasta seuraavia".Mutta ei hitto, kyllä saa helevetin varuillaan olla lääkäriin(kin) mennessä! Että vastaavassa tilanteessa tajuaisi poistua välittömästi vastaanotolta, jos vastaavaa ilmenee. Ja mieli tekisi tietenkin vetää turpiin sellaista lekuria, mutta siitähän saisi vain itse syytteet (ja tuomion).Ihan taatusti lääkäri on syyllinen, mutta kumman sana painaa enemmän, virallisen auktoriteetin vai tavallisen naikkosen?

että potilaalla taitaa heittää melkoisen pahasti. Aika paksua väittää että lääkäri tuollaiseen tutkimusmetodiin ryhtyisi. Tai jos lääkäri seksiä haluaa, tuskin hän aloittaa sitä imemällä haluttoman potilaan rintaa!

että lääkäri on myöntänyt asian ja perustellut sillä, että puristamalla ei saanut eritettä tulemaan rinnasta. Eritteen tulostahan nainen oli mennyt lääkäriltä kysymään. Eli jos näin on, niin turhaan taas naista syytetään vaikka mistä, lääkärillä on heittänyt aika pahasti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat