Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Minkä keiton tekisin häihimme? hyviä ohjeita pyydän...

Vierailija

Jotain kermaista, mielettömän hyvää, ylellistä keittoa:). Ei mitään arkilihasoppaa siis. Olisiko vinkkejä, ohjeita tms.?

Kommentit (14)

Vierailija

metsäsienikeitto? Juuressosekeittokin on tosi hyvää. Punajuurisosekeitto on aivan ihanaa. Kermainen lohikeitto on hyvää, mutta aika tavallista. Sosekeitoille sopii kaveriksi esim. lohi- tai kalkkunatimbaalit. Lohikeitolle ja sienikeitolle sopii lämmin yrttileipä. Pienet rieskaset tai ruisnapit mätitäytteellä, namnam. Minkäänlaiset lihasopat ei kyllä mua innosta, mutta kyllä kai niistäkin ihan hyviä saa.

Vierailija

mutta eikähän se onnistu minkä tahansa lihaliemi+kermapohjaisen suurustetun keiton ohjeella. Lisää vain keittoon savuporoa murusina ja aurajuustoa + tuoretta persiljaa päälle. Googleta tai testaile itse reseptiä.

Vierailija

Ei alkukeitto, vaan sinne tulee tuota keittoa, muutamaa lajia suolaisia patonkeja, pasteijoita, piirakoita ym. ja kakkua ja leivonnaisia paljon.

Vierailija

Alan kallistua tuohon savuporokeittoon, pitää nyt katsoa...Muiden mielestä vielä, onko liian vähän tarjottavaa, jos on niin mitä lisäksi?

Uusimmat

Suosituimmat