Voi kunpa hoitolapsilla olisi aamulla tarpeeksi vaatetta päällään, tai edes mukana!

Vierailija

Muuten menee taas aamu-ulkoilut paleluksi!

Kommentit (7)

Kengät vaihtuu myös talvikenkiin (ollut tähän asti vaihdellen lenkkarit tai välikausikengät, märällä säällä tietysti kumpparit, jotka on koko ajan hoidossa varalla kuten muutkin " kuravaatteet" ). Ohut kypärämyssy + päällä pipo sekä hanskat tähän asti. Päässä varmaan sama tilanne edelleen (riehuvalla pojalla ei viitsi vielä laittaa paksua kypärämyssyä) mutta käsiin tarvii laittaa muutakin kuin neulesormikkaat. Fleecevuorelliset kurahanskat on kyllä hoidossa, mutta täytyy varmaan laittaa tumppuja mukaan, samoin kuin villasukat. Taidankin pyytää huomenna hoitopaikasta pojan repun mukaan kotiin, niin saa miettiä mitä sinne laitetaan uutta kun vaihtuu taas " vuodenaika" .

Noilla lapsi pärjää! Ja varavaatelaukkuun pari paria vaihtohanskoja siltä varalta että kastuu. Niin ja muukin vaihtovaatekerta.Päivän aikana voi sattua monenlaista.

Ja huom - vaikka varavaatteita tarhasta löytyisikin, niin osa lapsista tuppaa oleen niin kriittisiä, ettei lainakamppeita päälleen vedä...eikä välttämättä ole esim. jokaiikalle sopivia kenkiä tms. lainata, vaikka kuinka ois hyvää tahtoa...Kaikista helpointa, kun vanhemmat itse raahais mukanaan varavaatteita, niin minäkin teen...

...päiväkodin varavaatteet on taas tulevalla viikolla 100% käytössä-ja valitettavan harvaa vaatetta vanhemmat edes vaivautuvat palauttamaan takaisin:(((

Viime viikon varusteina oli yhdellä lenkkarit ja verkkapuku. Toisella oli kumpparit ilman villasukkia ja ohut haalari. Muilla oli ihan ok vaatteet, toivottavasti nyt on kaikilla!

Meillä on ollut jo viikon toppahaalari + kypäräpipo + toppakintaat ja jaloissa talvinilkkurit. Riittänee noi huomennakin?On sen verran pieni, että enimmäkseen istuskelee rattaissa, joten siirryttiin toppikseen vähän aikaisemmin kuin isommat ja touhuavat lapset.varavaatteitakin on huonosti reilun vuoden ikäiselle tytölle, kun omat lapset on poikia, ja jo ala-asteella.

Viime viikolla tosin ratkaisin ongelman omilla säärystimilläni, kun tyttö tuli mekossa ja välikausihaalarissa.Kyllä täytyy sanoa, että yleensä vanhemmat osaavat hoitaa vaatejutut tosi hyvin, ihan muutaman kerran olen joutunut muistuttamaan =)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat