Jos teillä on lapsia, miksette ole naimisissa?

Vierailija

Jos mies ei ole kosinut, se on sen merkki, ettei hän halua sitoutua SINUUN.Jos ei olla naimisissa, jompi kumpi haaveilee salaa että tulee vielä " se oikea" jonka kanssa tulee häät.Typerää tehdä lapsia avoliittoon.

Sivut

Kommentit (62)

Vierailija


On se kiva varmaan sitten joka pennun jälkeen olla isyydentunnustuksessa!On ihana olla avioliitossa ja synnyttää lapsia avioliitossa.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


En aio enää antaa kahlita itseäni. Suurempaa rakkautta osoittaa olevani tässä ilman virkamiehen puheita.
Kunnon kirkkohäät se olla pitää, jää hienon juhlan muisto mieleen ja sitä on hyvä muistella, kun tulee arjessa tiukka paikka.

Vierailija

Köyhempi osapuoli tekee selväksi että haluaa vain tämän ihmisen, ei rahaa! :DJoo ja tosissaan, me pakanat mitään kirkkohäitä tahdota!!

Vierailija

haluun isot häät, mutta nyt en jaksa oikeesti ruveta niitä suunnittelemaan, ehkä sit jotain kolmekymppisinä mennään naimisiin, ei enne sitä :)t.onnellisia yhdessä ja kosittukin on :)

Vierailija

paremmin kuin sinulla. Nyt haluat sitten näpsäyttää ja tuottaa pahaamieltä kaikille avoliitossa asuville. Niin ja olen avoliitossa ja ei ole tullut vain mentyä naimisiin. Enkä ole menossakaan.

Vierailija

Avioehto kuitenkin pitäisi tehdä.Vierailija:

Lainaus:


mutteivät haittoja. Fiksut haluavat elää yhdessä, mutteivät jakaa eron tullen omaisuuttaan toiselle.MIkäs siinä ollessa, kun muija passaa ruuat, siivouksen ja ymmärtäjän ja rakastajattaren roolit ja hoitaa vielä jälkeläisenkin äijälleen - hyvähän sitä on olla. En mäkään kosisi tai haluaisi avioon.
Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat