Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nyt mua säälittää se Minnan poika!!! Isot miehet puhuu 14-vuotiaan pippelistä tv:ssä :(

Vierailija

Aika kova juttu sen ikäisellä pojalle. Todella törkeää käytöstä Antilta ja kumppaneilta -kyllähän ne tietää, että matsku voi päätyä lähetykseen! Varmaan Roopella on nyt kovat ajat koulussa.Pisteet meni kyllä subteeveeltäkin, että näytti kyseisen pätkän. Pakkohan ei olis ollut... Niinkuin Hannakin sanoi, niin aika valikoidusti näytetään juttuja, joten vähän MORAALIA jos olis mukana, niin ei näytettäis 14-vuotiasta poikaa (joka on täysin sivullinen ja syytön siihen että äitinsä on mukana) nolaavaa puhetta!!!Mulla tuli nyt BB-krapula. En tiiä suututtaako vai masentaako tuollainen. (Siis pojan puolesta.)

Sivut

Kommentit (37)

Vierailija

Mutta joo, törkeetä oli subilta näyttää toi pätkä. Olisivat näyttäneet vaan sen Pertun eka kommentin ja jättäneet siihen, jos kerta oli pakko näyttää.

Vierailija

Perttu ehkä avasi jutun, mutta muut lähti täysillä mukaan ja heitti vielä pahimmat kommentit.En minä kyllä ainakaan Perttua syytä. Syytän ensisijaisesti Subtv:tä, joka näytti jutun. Laitoin sinne palautettakin.t. ap

Vierailija

Jos sinä, typerys, jonka mielestä siinä ei ole mitään ongelmaa pidät sitä hyvänä juttuna, että puhuttiin että on " ISO" (ootpa muuten lapsellinen, jos se on joku puolustus) niin etkö tajunnut, että naureskelivat sille miten iso 14-vuotiaan " tatti" on..!Miettikää nyt oikeesti! Kenelle 14-vuotiaalle toi ei olis tosi paha juttu. Koulussa saa niin paljon paskaa niskaan että se on ihan kauheeta.

Vierailija

vaikka " jo" 14 täytti. Varmaan kiva syntymäpäivänään kuulla tuollaista puhetta telkusta, kun varmaan katsoo ohjelmaa :( Olisivat ennemmin vaikka laulaneet onnittelulaulun, kuten Iinallekin.

Vierailija

paskaahan ne siä puhuu vähän väliä ja hyvä niin mut kyl tää oli mun mielestä ehdoton moka subilta kun laittovat ton lähetykseen.

Vierailija

Ehkäpä Minnan itsensä olisi pitänyt sanoa suoraan, nyt vaan naureskeli lehmämäisen vaivautuneesti. Oikeestaan vaan pahensi asiaa, kun antoi poikien jatkaa juttua vaikka se meni koko ajan vaan mauttomammaksi.Äänestän Minnaa, koska se on PASKA ÄITI oikeille lapsilleen, kun ei edes yritä suojella.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat