Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko kukaan löytänyt virolaisia kestovaippoja ja jos on, mitä ne maksoivat, mistä ostit, minkälaisia olivat?

Kommentit (4)

Looduspere-kaupasta Virukeskuksesta. En ainakaan siellä nähnyt virolaisia vaippoja - ihan noita samoja saksalaisia tms kuin täällä Suomessakin. Hinnat olivat 5-15% halvempia kuin täällä tuotteesta riippuen. Pesupähkinät olivat muuten PALJON kalliimpia siellä kuin täällä.

Löysin tuon Krenholmin myös tekstiililiiton sivuilta, mutta he taitavat ollakin ainoa valmistaja. Kiitokset jokatapauksessa mielenkiintoisista linkeistä;-)

Virolainen firma Krenholm http://www.krenholm.ee/ tekee flanellista sisävaippoja (siis sellaiset tarroilla kiinnitettävät pöksyt, lisäimu kaistaleena) ja sideharsoja. Noi sisävaipat maksaa noin 100 kruunua (6,5 euroa). Olen meillä joutunut lisäämään niihin tarranauhoja, kun on tosi laihoille vauvoille mitoitettu. Muuten menettelee, itse oon vaan enemmän harsoihminen, aika vähän tullut käytettyä. Noi harsot tosi halpoja, mutta valkaistua puuvillaa. Eri kokoisia, osa lisäimulla. Flanellivaippoja on myös joskus ollut myynnissä. Itse olen ostanut Tartosta, mutta Tallinnassa pitäisi olla myynnissä ainakin seuraavissa osoitteissa:

Tartu mnt 16

Pärnu mnt 238 (Järve Selver)

Hobujaama 10 (Kangas ja Nööp - kauppa)Itse en Tallinnan kauppoja/valikoimaa tiedä, mutta tässä vielä jotain linkkejä.Kantoliinoista kiinnostuneille linkki/kauppa:

http://www.piritaperekool.ee/linalaps/pood/pood.htmLooduspere- kauppa on esim. Viru-keskuksen bussiasemalla

http://www.looduspere.ee/

(Vaipat=mähkmed)

Heillä myytävänä Disanan vaippojaSitten on vielä nettipuoti

http://www.tervevalik.ee/

Myyvät ainakin Engelin tuotteita, en tiedä mistä saisi Tallinnasta ostaa, mutta siellä on yhteystiedot jos jotain kiinnostaa. Ennen heillä oli kyllä myös oma valikoima vaippoja, nyt en löytänyt ainakaan tuolta sivuilta.Kuvia on paljon, ehkä jotain ymmärtää vaikkei viroa osaisikaan :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat