5 Kiloa pois jouluun mennessä, onnistuuko?

Vierailija

Mitä mieltä olette, tuleeko kiire, kun pitäis saada 5 kiloa pudotettua painoa jouluun mennessä? Ongelma on se että en ehdi oikein harrastamaan liikuntaa, riittääkö pelkkä ruokavalio? Ja syömisvinkkejä otetaan mielellään vastaan.

Kommentit (15)

Vierailija

onnistuu itsellä on menossa 9 päivä täysin ilman ravintoa...vettä on mennyt ja mehua. paino tippunut 11 kiloa. liikun 2 kertaa päivässä salilla ym harrastuksissa. joka aamu lenkillä.

Vierailija

Syöt ns. terveellisesti, eli täysjyväviljatuotteita, lihaa ja paa-aljon vihanneksia. Palan painikkeeksi reippaasti vettä. Iltaisin käyt kävelyllä niin paljon kuin ehdit. Pitäisi olla helppo juttu. Mutta tietty, jos ylipainoa ei ole yhtään, homma on sitten hitaampaa.

Vierailija

Jätin suklaan pois, muita herkkuja en oikeastaan edes syönytkään. Aloitin myös lenkkeilyn, joka kyllä kiinteytti kroppaa aika nopeasti. Tuo 6 kiloa lähti 4 kk aikana pois. Sanoit ap, ettei aika riitä liikkumiseen, mutta kyllä sitä jokainen pystyy jostain tiivistämään aikatauluaan niin, että pääsee liikkumaan 2-3 kertaa viikossa edes puolen tunnin ajan.Itse yksinhuoltajana tein niin, että tulin töistä suoraan kotiin, vaihdoin vaatteet ja juoksin mutkan kautta päiväkotiin hakemaan lasta. Juoksin puoli tuntia ja kävelin rattaiden kanssa takaisin vartin matkan. Tein näin kolme kertaa viikossa ja paino putosi ihan huomaamatta, ja kunto kasvoi!

Vierailija

Vettä saa viisi litraa kehosta pois vaikka viikossa eri ihmedieeteillä. Siitä vaan ylös, ulos ja liikkumaan. Jos ei lenkkeily kiinnosta, niin mene jonnekin salille tiirailemaan jannuja tai sienestämään. Suppilovahveroita vielä saa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat