Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tarkkailee jatkuvasti itseään ja luulee (= on varma) joka toinen päivä, että raskaus on mennyt kesken vaikka on jo puolivälissä. Huolestui mm. viikolla 16 (!!) kun ei tuntenut enää (?) liikkeitä, käynyt yksityisesti ultrassa varmaan 10 kertaa ihan vaan tarkistuttaakseen asian. Vahtii jokaista suupalaa ja miettii lähes jokaisen peruselintarvikkeen kohdalla elämän ja kuoleman kysymyksiä, imuroi netistä kaiken maailman huuhaa tietoa ja joutui paniikkiin, kun oli epähuomiossa syönyt maksamakkaravoileipää, välttelee meille tulemista, koska meillä on kissoja (ei ole tosin sanonut suoraan) ym. ym.

Siis on muuttunut täysin. Ennen niin fiksu ja jalat maassa oleva järki- ihminen on seonnut!! Tilanne tuskin muuttuu yhtään sen paremmaksi kun vauva syntyy (aikoo ihan tosissaan kuljettaa vauvaa autossa ilman kaukaloa ensimmäiset viikot, koska vastasyntynyt ei kuulemma saa olla siinä...)

Olen yrittänyt sanoa sille, ettei niitä kaikkia juttuja ottaisi niin tosissaan ja lopettaisi jatkuvan itsensä tarkkailun, mutta parin päivän päästä sama meno jatkuu... huoh!

Kommentit (5)
Sano sille ystävällesi, että lasta ei saa kuljettaa autossa ilman turvaistuinta. Vauvan voi laittaa vauvun koppaan ja sitten sellaisen verkon alle takapenklle. Jos hän on non hysteerrnen niin eii varmast vie vauvaa autolla edes minnekään.Pelkää saavansa teillä kissoista tai kissojen ulosteesta bakteeritartunnan, joka voi johtaa keskenmenoon.Olin melkein yhtä hysteerinen odotusaikana :DDDDOnneksi en odotusaikana tiennyt vielä tämän palstan olemassaoloa.Imetyshuuru on sitten vieläoma lisänsä kaiken päälle. Koita kestää pari vuotta.....

Hormoonit voivat tehdä tepposet hänelle. Nykyään saa niin paljon turhaakin informaatiota mitä pitää rakaana ollessa tehdä ja mitä ei, niin kyllä siinä ekan odottava herkästi vainoharhaiseksi tulee. Se on varmasti hänellekin hurjan ahdistavaa. :(

Vierailija:

Lainaus:


Tilanne tuskin muuttuu yhtään sen paremmaksi kun vauva syntyy (aikoo ihan tosissaan kuljettaa vauvaa autossa ilman kaukaloa ensimmäiset viikot, koska vastasyntynyt ei kuulemma saa olla siinä...)!
Ainakaan meidän sairaalasta, ei vauvaa päästetä kotiin, jos vauva kulkee autossa, eikä turvakaukaloa

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat