Onpa todellisia raukkiksia noi Nightwishin tyypit!!! Ei ole pokkaa edes päin

Vierailija

naamaa erottaa jotakuta. Tuo kirjehän oli aivan säälittävää sepustusta. Jätkillä ei itsetunto kestänyt sitä, että Tarja Turunen on tehnyt heidän bändistään brändin.Just. Miehet ei kestä menestyvää naista, ei kotioloissa eikä töissä, näin se ikävä kyllä vaan on.EN muutenkaan ole ollut ko. bändin fani, mutta tästä lähtien vaihdan heti radiokanavaa, jos sitä aletaan soittaa.Karita Mattilanko kuvittelevat saavansa solistikseen???

Kommentit (8)

jälkeen Tarjalle ihan kädestä käteen. Ja laitettiin vasta sitten julkiseksi.

Ymmärrän hyvin, paljon selkeämpi ja reilumpi tapa kuin vastailla miljoonaan toimittajan kysymykseen ja huhuun, joita syntyy aina. Ei mene sekoiluksi.Eivätkä muut bändin jäsenet olisi saaneet kertoa, mitä ajattelevat, ja mistä potkut johtuivat? Se olisi pitänyt pitää suurena salaisuutena? Etenkin kun Turunen olisi TAATUSTI kertonut oman versionsa heti ensi viikolla muutenkin? Miksi tapahtuman ja motiivien olisi pitänyt olla salaisuus???? Onko Tarja jokin herkkä ansarinkukka, jota olisi pitänyt suojella ikuisesti? Miltä?

olisi lopettaa koko prkleen bändi, tuhota master-nauhat ja kerätä ja tuhota kaikki myydyt äänitallenteet.EIHÄN SITÄ V*TUN JOLLOTUSTA KUUNTELE KUKAAN!(paitsi idiootit vrt. kärpäset)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat