Nyt, kun LI on menossa Afrikkaan, voimme olla varmoja, etta pandemia alkaa lahiaikoina. Afrikkalaisilla on niin huonot mahdollisuudet rajoi...

Vierailija

että LI varmasti sairastuttaa ihmisiä, joilla on myös tavallinen ihmisen influenssa, jolloin H5N1 muuntuu jossain vaiheessa ihmisen influenssan tavoin leviäväksi.

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

Ei Suomessa ole edes myynnissä WHO:n infektiontorjuntaan hyväksymiä hengityssuojaimia sellaiseen hintaan, että kansa pystyisi niitä ostamaan. Suomen hallitus ei ole turvannut ielä edes sen neljässalle kansaa luvatun Tamiflun saatavuutta. Esim. Ranskassa Tamifluita on jo olemassa kaikille kansalaisille.

Suomessa ei ole julkaistu minkäänlaista toimintasuunnitelmaa sen varalle, että miljoona suomalaista kuolisi.

t. ap

Vierailija

pandemia on väistämätön.

Edessä on pitkä ja kylmä talvi, ja jos haluamme, että suomalaisesta yhteiskunnasta on tämän tai jonkin lähitalven jälkeen mitään jäljellä, meidän on varauduttava siihen kaikin voimin. Siihen eivät mitenkään riitä viranomaisten epämääräiset lupaukset mahdollisesti saataville hankittavista Tamifluista tai muminat rokotteiden saamisesta joskus vuosien kuluttua tai terveydenhuollon organisaation tehostustarpeen ja välineiden tarpeen vähättelyt.

t. ap

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat