Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Siis sattuuko kukaan tietämään , että onko olemassa mitään lastenkirjaa jossa kertomus tukisi tutin pois antamista? Meillä neiti on 2v2kk ja rakastaa kirjoja yli kaiken. Ajattelin että josko tutista luopuminen olisi helpompaa jos sitä saisi kirjan avulla hieman sulatella ennenkuin se tutti otettaisiin pois....

Kommentit (2)

Siinä se tarina päättyy kivasti kun tutti annetaan hiirivauvoille ja hiirivauvat tekevät tutista kiikun itselleen. Nyt kun meillä on tutin jättämisestä jo muutama kuukausi aikaa ja pojalle joskus tulee tutti mieleen, niin hänestä tuntuu olevan mieluisa se ajatus, että tutti on hiirivauvoilla kiikkuna.Toinen tuttikirja, jota luimme tuona ajankohtana oli Hyvästi tutti (kuuluu kirjasarjaan Sauli-pupusta). Tutti-kirjoja on myös paljon muita, kannattaa vaikka etsiä kirjastosta, meillekin henkilökunta etsi pitkän listan tutti-kirjoja, joista emme kyllä sitten ehtineet lukea kuin nuo kaksi.

tutti hukassa. Siina kirjassa vauvapupun tutti on hukassa ja sitten kun se vihdoin viimein löytyy, ei vauvapupu sitä enää tarvitsekaan... Olemme lukeneet kirjaa, mutta vielä ei olla yritetty vieroittaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat