Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Siis olen ihanstunut noihin Pionin talvikenkiin, joissa nauhat ja vetoketju. Nyt kuitenkin pojan kengän koko pitäisi olla jo 28. Mitkä tilalle. Kaikki kenkäkaupat on pullollaan gore-tex kenkiä. Ne eivät minua miellytä. Tiedän kyllä edut ja haitat. Olisikohan vielä tänä gore-tex aikakautena saatavana mistään lapselleni perinteisiä nahkakenkiä talveksi? Ja missä niitä myytäisiin Oulussa? Oleensäkin Oulun lasten kenkävalikoimat kiinostaa, missä ois paljon?

Kommentit (6)

Hei!

Kärkkäisellä oli ainakin pionin kenkiä isommillekin kun katselin meidän pojalle jonka jalka on jo kokoa 32 ja sopivia olisi ollut.Meillä olisi myytävänä yhdet Pionin mustat nahkaiset talvikengät kokoa 28, jos kiinnostaa laita sähköposti osoite tänne. Asun Oulun lähettyvillä.

Kärkkäiseltä siis löysimme ainoana paikkana Oulussa kriteereihin sopivat kengät. Ja oli varaa jopa valita väri kolmesta vaihtoehdosta. Siis pionia olivat ja nahkaa ja nauhat ja vetoketju sivussa. Hieman korkeampi malli kuin tuo pienten pioni.Tepsut olisivat myös käyneet mainiosti, mutta eipä ollut niisäkään vielä kokoja ja pienen tiedustelun jälkeen sain vastauksen että Stokkalle tulee ensi viikon aikana noita isompia tepsuja! Mutta me ei joudettu nyt niitä oottamaan. Hyvä kun tuo Kärkkäinen on olemassa!Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat