Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Pojalla 1v4kk nousi yhtäkkiä eilen korkea kuume, supoilla laski, mutta yöllä oli taas ihan kuuma. Ei mitään muita flunssan tms oireita. Korvatulehduksia meillä on ollut ennenkin, ja siitä ei nyt ole kyse.Ihan vaan kyselen, kun alkoi niin äkkiä.

Kommentit (2)

onko mitään kuumetautia tällähetkellä mutta meidän tyttö 1v11kk on ollut kuumeessa viime viikon keskiviikosta asti. Kuume pyörinyt 38,5 ja 39,8 välillä. Lääkärissä on rampattu kahteen otteeseen. Eilisellä käynnillä todettiin korvatulehdus. Alkaa huolettaa tytön vointi kun nyt lähtee kolmas päivä kun ei ole edes juonut juuri yhtään mitään. Eilen saatu antibioottia en ole saanut alas annoksen annosta. Tällähetkellä nukkuu vielä. Pelottaa että menee tyttö ihan veteläksi nestehukan takia. Kun vaan kello lyö kahdeksan niin taas soitan lääkäriin nyt kylläkin yksityiselle lasten lääkärille. Saa päättää miten saadaan lääke menemään. Onko olemassa tapaa antaa lääke pistoksena tai suonensisäisesti??? Kurkusta sitä meinaan ei saa alas, se n varma. Sori, lähti vähän " jopo keuliin" ja sivuutin sun kyssärin hienosti =)

Olen itse töissä ja poika mummolla hoidossa. Oli nyt aamulla haronut korvaansa ja sanonut " pipi" . Lääkäriin menee tänään. =(Harmi vaan Marie74, on tosi ikävää jos ei suostu edes juomaan mitään...Voimia!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat