Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ajattelimme mennä juhannuksena Särkänniemeen, kun muutoin oikein emme siellä ehdi tänä kesänä käydä.Onko jollakin kokemuksia kuinka täynnä/tyhjä särkänniemi jussina on ja kannattaako sinne silloin mennä? Ainakin on ihan normaalisti auki. Ajattelimme majoittua johonkin läheiseen hotelliin, vinkkejä?Perheessämme on kaksi lasta 4v3kk tyttö ja 1v3kk poika.Kiitos kaikista kommenteista

:p

Kommentit (2)

Olemme asuneet aikaisemmin Tampereella ja tiedän kokemuksesta, että Juhannuspäivä on Särkänniemessä kesän hiljaisin päivä. Lähestulkoon kaikki tamperelaiset ovat lähteneet mökkeilemään, joten kaupungissa pyörii harvoja asukkaita ja joitain turisteja.

Itse olemme käyneet Tampereella ollessamme Särkänniemessä lasten kanssa juuri Juhannuspäivänä. Se on ollut todellakin paras ajankohta, koska ei ole tarvinnut jonotella laitteisiin. Ja etenkin jos Jussiksi sattuu sadesää, Särkänniemi on ihanan avara.

Hotellit Tampereella ovat aika hinnoissaan eikä ihan Särkänniemen liepeillä ole hotellia. Lähimmistäkin kävelymatkaa tulee lähes 2 km. Mutta lasten kanssa suosittelisin ilman muuta Lapinniemeä, koska siellä on myös pienille lapsille sopiva kylpylä. Jos aikuisten makua kysytään, niin ihan keskustassa ovat tietenkin Ilves ja kaksi Cumulus-hotellia. Hotelli Tampere on useimmiten täynnä venäläisiä, eli mikäli slaavilaisesta kulttuurista pitää, niin sitten sinne. Hotellitilanteesta en nyt ole ihan ajan tasalla, mutta Tampereella niiden käyttöaste on yleensä hyvin korkea, joten kannattaa kysellä mahdollisimman ajoissa. Joillakin hotelleilla on kesätarjouksia, joissa huonevuokraan sisältyy Särkänniemiavaimet. Kannattaa selailla hotellien kotisivuja.

Särkänniemessä on monenlaista ruokatarjottavaa, mutta hinnat ovat ihan älyttömän korkeat. Kympillä ei saa oikein yhtään mitään. Me olemme aina ottaneet mukaan kertakäyttökylmälaukun (esim. Lidlistä saa tilavia) ja pakanneet sinne päivän varalle rutkasti syötävää ja juotavaa. Näin tehdeden säästää ainakin 100 euroa.

Lasten kanssa ihan ehdottomasti kannattaa mennä Lasten eläintarhaan, mikäli ei satu asumaan maaseudulla. ja omista itse eläimiä. Se on todella kiva paikka niin aikuisille kuin lapsillekin.

Ainakin teidän pienemmälle riittää Ipanarioranneke ja melkein sanoisin, että se kannattaa ostaa. Tai jos ei osta, niin sitten pysyä todella kaukana Ipanaariosta. Meillä kuopus ihastui 1,5 vuotiaana Possujunaan niin, että olisi huristellut siinä itsekseen tuntikausia. Nelivuotiaallekin voisi riittää tämä Ipanaarioranneke, sillä muissa laitteissa on aika harvoja, joihin alle 120 cm pitkät lapset pääsevät edes aikuisen seurassa.

Eli rohkeasti vain Tampereelle ja Särkänniemeen!

viestistä. Todennäköisesti lähdemme jussina särkänniemeen. Etenkin se ettei silloin tarvitse jonottaa laitteisiin on iso plussa. 4-vuotias ei vielä ymmärrä sitä, ja lintsin reissu viimeksi oli vähän jo kärsimystä kun piti jonotella joihin laitteisiin pitkään.KIITOS :D

Uusimmat

Suosituimmat