Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Millaisi kenkiä käytätte lapsill päiväkodissa nyt pääk.seudun 0/+2 keleillä?

Vierailija

MInä pähkäilen, pitäsikö ottaa ja siirtyä tänään Reimatec-kenkään, joka on hankittu talvea varten.

Kommentit (12)

sellaiset nauhalliset, vähän talvilenkkarin näköiset Coretexit, ostin alennuksesta keväällä...pakkasille sitten Kuomat ja nyt hulluilta päiviltä mies osti toiset Coret.

Meillä on myös ns. välikausikengät mutta tyttö vihaa niitä ja tulee hirvee tappelu jos sen pakottaa ne laittamaan. Lisäksi on gore-texit sekä kavatin talvikengät

Olen kovasti yrittänyt etsiä jotain välikausikenkää, n. kokoa 28-29, mutta kaikissa tuntuu olevan aika paksu vuori. Talvikenkinä meillä on Kuomat ja nahkaiset nilkkurit, joten en vuorillisia kenkiä kaipaile. Toisaalta lenkkarit ovat jo aika kylmät eivätkä pidä yhtään kosteutta. Eli jotain hyviä kenkiä -5 - +5 keleille? Mistä löytyisi Helsingistä?

on välikausi kenkiä.Niissä on hiukan pidempi varsi kuinihan syys kengissä.Hyvä kuminen paksu pohja joka estää liukastumista.useasti kärkivahvikkeet.Paksumpi vuori(esim.villaa) kuin syyskengissä.Todella käytännölliset kengät sille ajalle kun vielä ei osaa päättää mitä kenkiä tarttee käyttää.Niinkeväällä kuin syksylläkin.

Toiset pärjää vielä hyvin välikausi kengillä.Meillä on kylmäjalkainen poika joka on jo pari viikkoa pitänyt talvisempia nilkkureita.Sitten meillä on vielä tepsun karvavuoriset tosi lämpimät kengät talveksi.Pojalla ainakin oli koko ajan kylmät jalat syys kengissä.Meillä siis talvikengät käytössä.Asutaan pk seudulla.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat