Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

YTKÖ Tanskassa vasta huomattiin pikkuprinssin keltaisuus ?

Vierailija

Ilta-Sanomat :" Tanskan pikkuprinssi sairaalahoitoonTanskan kruununprinsessa Maryn ja kruununprinssi Frederikin vauvaonneen tuli särö, kun reilu viikko sitten syntynyt pikku prinssi joutui sairaalahoitoon.Ruotsalainen Expressen -lehti kertoo, että vauvan syömättömyys ja runsas nukkuminen saivat kotiväen huolestumaan. Kuninkaallisten onneksi pojan vastapalkattu lastenvahti on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja tämä pani merkille, että kaikki ei ollut prinssillä kunnossa. Sairaalassa selvisi, että pieni kuninkaallinen oli alkanut kellastua, mikä on ominaista etuajassa syntyneille vauvoille.Pikkuisen oloa helpotettiin sairaalassa muun muassa antamalla tälle uv-valoa. Kyse ei onneksi ollut mistään vakavammasta ja vuorokauden sairaalassaolon jälkeen prinssi pääsi takaisin kotiin vanhempien huomaan."http://www.iltasanomat.fi/viihde/viihdeuutiset.htmEihän noin keltaista vauvaa olisi Suomessa päästetty edes sairaalasta kotiin ilman valohoitoa !

Kommentit (8)

Vierailija

mutta monesti kun bilirubiini alkaa nousta, vauvan väri on sellainen punainen enemmänkin, kun ongelma korjaantuu vauva on tuon värinen.

Vierailija

oli linkki jaossa silloin eräänä päivänä, siinäkin vauva on aivan eri planeetalta kuin vanhemmat, mutta kuvaan vaan piti pistää

Vierailija

av-mammojen tekemässä lähtötarkastuksessa ennen kotiuttamista ! Johan täällä huomattiin heti, että poika on väriltään kuin Bart Simpson.

Vierailija

No kyllähän tuosta vauvasta näkee kilometrien päähän tuon keltaisuuden :( Olisivat vaan pysyneet sairaalassa pidempään, vaikka kuinka ovat kuninkaallisia. Toisaalta ymmärrän, että kansa vaatii leipää ja sirkushuveja, mutta millä kustannuksella..

Uusimmat

Suosituimmat