YTKÖ Tanskassa vasta huomattiin pikkuprinssin keltaisuus ?

Vierailija

Ilta-Sanomat :" Tanskan pikkuprinssi sairaalahoitoonTanskan kruununprinsessa Maryn ja kruununprinssi Frederikin vauvaonneen tuli särö, kun reilu viikko sitten syntynyt pikku prinssi joutui sairaalahoitoon.Ruotsalainen Expressen -lehti kertoo, että vauvan syömättömyys ja runsas nukkuminen saivat kotiväen huolestumaan. Kuninkaallisten onneksi pojan vastapalkattu lastenvahti on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja tämä pani merkille, että kaikki ei ollut prinssillä kunnossa. Sairaalassa selvisi, että pieni kuninkaallinen oli alkanut kellastua, mikä on ominaista etuajassa syntyneille vauvoille.Pikkuisen oloa helpotettiin sairaalassa muun muassa antamalla tälle uv-valoa. Kyse ei onneksi ollut mistään vakavammasta ja vuorokauden sairaalassaolon jälkeen prinssi pääsi takaisin kotiin vanhempien huomaan."http://www.iltasanomat.fi/viihde/viihdeuutiset.htmEihän noin keltaista vauvaa olisi Suomessa päästetty edes sairaalasta kotiin ilman valohoitoa !

Kommentit (8)

av-mammojen tekemässä lähtötarkastuksessa ennen kotiuttamista ! Johan täällä huomattiin heti, että poika on väriltään kuin Bart Simpson.

No kyllähän tuosta vauvasta näkee kilometrien päähän tuon keltaisuuden :( Olisivat vaan pysyneet sairaalassa pidempään, vaikka kuinka ovat kuninkaallisia. Toisaalta ymmärrän, että kansa vaatii leipää ja sirkushuveja, mutta millä kustannuksella..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat