Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vinkkejä onnistuneeseen Puuhamaan reissuun kaivataan.

Vierailija

Olemme perjantaina menossa Puuhamaahan, mukana kolme lasta 1, 4 ja 7 v. Kaikki vinkit ovat tervetulleita, kukaan meistä ei ole koskaan käynyt siellä.

Olisi myös kiva tietää minkälaisia laitteita siellä on, onko molemmille isommille lapsille tekemistä, pääseekö laitteisiin hyvin aikuinen mukaan?

Kävin jo sivuilla, mutta minusta nuo Puuhamaan sivut olivat melko huonot.

Siksi kyselen neuvoja täältä.

Kommentit (13)

Niihin on hyvä lastata suuremmatkin eväät/tavarat mukaan. Liikkuvatkin ihan kivasti. En ole ap, mutta olisiko kenelläkään hyvää yöpymispaikka vinkkiä siltä suunnalta, Turustapäin tultaessa?

Parhain paikka se on isolle lapselle - lähempänä kouluikää ja sen yli. Omat eväät ja paljon juotavaa mukaan. Alueella on kyllä 1-2 ravintolaa, mutta myös piknikalueita ja grillipaikkoja.Vesipuiston puoli on uimatoitoisille. Taisi siellä pari allasta olla, jossa mennä esim. isoilla uimarenkailla jne. Liukumäet ovat hurjiakin.Tuolle pienimmälle on vähemmän puuhaa, mutta tuskin hän vielä hirveästi mitään kaipaakaan.

Hirveä tungos, jonot autoihin ym. saattoi olla yli puolikin tuntia. Joissain pyörissä tms. ei ollut lainkaan valvojia, jotkut lapset ajeli koko ajan antamatta vuoroa toisille.Osassa "laitteissa" valvojat näytti todella tympeiltä ja työhönsä leipiintyneiltä. Vesipuistossa uitiin kuin sillit suolassa, lapset hyppi reunoilta toisten päälle jne. Valvoja näpytteli kännykkäänsä tuolillaan..Vessat ja miljöö muutenkin epäsiistit. Taidettiin olla kesä-heinäkuun vaihteessa. Tällainen huono kokemus meillä. Mutta voihan olla, että riippui ajankohdastakin!?

mennä heti aamusta kun se aukeaa.Kylmälaukuille ym saa lainattua tai vuokrattua sellaset kärryt, johon mahtuu kyllä lapsiakin mukaan. Ei tarvii raahata tavaroita käsissä. Grillauspaikat on tosi suosittuja muistaakseni noi 1:n aikoihin, joten kannttaa mennä vähän ennen tai sitten myöhemmin. Kaikilla tuntuu tulevan nälkä yhtäaikaa...

Mun mielestäni, laitteitahan siellä ei varsinaisesti ole. Mitä nyt formulat, golf-autot ja piekkuautorata. Mutta ihan loistava päiväreissupaikka! Tekemistä riittää, kavereita löytyy. Kylmälaukkuun limut, leivät, päälliset, makkrat/grillattavat. Ihanat grillit ja lepotuolit ja vesipuisto.

autoon saa jätettyä tavaraa ja niitä on helppo hakea sitä mukaa kun tarvii eikä tarvi rahdata koko ajan mukana. Siis parkkipaikka on maksetun alueen sisällä ja siellä voi käydä.

Mahtuisikohan tuo pienin vaikka aikuisen syliin veneessä, vai onko se edes luvallista, tai onnistuuko edes noin. No selviäähän nuo sitten paikan päälläkin. Täytyy sitten vaikka vähän vuorotellen tehdä asioita.

Ainakin sitten koko porukalle uimavaatteet mukaan, vaikkakin meillä mies varmaan palelee ensimmäisenä.

Me kävimme viime kesänä lapsiemme (8v,6v,3v) kanssa.

Parhaimmillaan se on mun mielestä yli 5 vuotiaille, mutta kyllä siellä pienillekin on tekemistä. Paljon on juttuja joissa koko perhe voi olla yhdessä.

Leikkipuisto, koko paikan kiertävä juna, trampoliinit jne.

Mutta sitten jotkut jutut, esim. joutsenveneet täytyy miettiä miten menette, kun ne on ajteltu niin, että 1 aikuinen+1 lapsi niihin mahtuu.Ottakaa kunnon eväät. Siellä on hyviä grillauspaikkoja, joten makkarat mukaan! Se on siis sellainen paikka missä ihmiset tapaavat syödä omia eväitä, toki jotain valmistakin saisi, mutta koska siellä on puut ja kaikki valmiina grillausta varten, niin suosittelen.Me oltiin heinäkuussa ja käytiin vesipuistossakin, mutta koska oli tuulista, niin minä palelin. Aika nopeasti tehtiinkin niin, että isä+isommat jäi vielä vesipuistoon ja minä menin pienemmän kanssa tavallisen puiston puolella.Hyvin siellä aika kuluu vaikka olisi liian kylmä uimisellekin.

Mun mielestä pääsymaksuun nähden hyvä paikka.

Oltiin viime kesänä ja aivan mahtava paikka, sanoisin yli 3 vuotiaille lapsille. Ilma oli mitä mahtavin ja ihmisiä tosi vähän, oltiin juuri näihin aikoihin kesäkuun alussa. Ainoa miinus tulee tosi kylmästä uintivedestä, lapsi melkein jäätyi pystyyn ja joutui käydä joka laskun välillä lämmittelemässä pyyhkeen sisällä. Eväät tosiaan kannattaa ottaa mukaan. Heinäkuussa ihmisiä on aivan hirveesti, viime kesänä oli ollut jonot moottoritien rampille asti monena päivänä, jos ei heti aamusta lähde niin sinne voi soittaa ja kysyä kuinka pitkät jonot on (jos siis asuu lähellä) sieltä kyllä osataan kertoa noin suurin piirtein!

Uusimmat

Suosituimmat