Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Var de terre haalareiden kestävyys ja käyttökokemuksia?

Vierailija

Kaikki joilla on tuo haalari, niin kestääkö se? Itse en ole edes kerinnyt hypistelemään haalarin kangasta, joten onko se kestävää? Likaa hylkivää? Toimiiko tuo haalari enää isommalla tytöllä (miltei neljä veellä)? Ja vielä koko asiaa...mikä koko vastaa Ticketin 92cm tai 98cm? Tai vastaavasti Reimatecin 98cm tai 104cm?

Kommentit (2)

Lapsi on nyt noin 86 cm ja 18 m koko menee edelleen. Vuosi sitten kun lapsi oli noin 80 cm se oli reilu mutta käyttökelpoinen. Sanoisin että vastaavat hyvin kokomerkintöjään eli koko 86 cm on perinteistä kokoa 86 cm ja sopii noin 86 senttiselle :) .Kangas on peruskestävää, ei corduranveroista, mutta ei mene rikki ihan helpolla. Ei ime likaa itseensä mutta ei ole pyyhittävääkään tyyppiä. Lika siis irtoaa pesussa muttei pyyhkimällä, pinta on huokoinen, ei kiiltävä kuten esim. isompien Reimatecit. Meillä puku ollut pihalla nyt kaksi kevättä ja yhden syksyn ja on siisti edelleen, ei mistään rikki eikä tahrainen.Isolla lapsella toimivuudesta en osaa sanoa muuta kuin että nelivuotiaalla ehkä ylipäänsä kaksiosainen toimii jo paremmin välikautena.

2-vuotiaalla pojalla on nyt tuo ver de terren välikausihaalari, enkä ole ollut tyytyväinen. Jalan alle tulevat kuminauhat menivät parin käyttökerran jälkeen rikki. Myös yksi nappi on jalkakuminauhasta tippunut, mutta varanappi onneksi löytyi haalarin mukana. Haalari sopii parhaiten hiekkalaatikko-/ruohokäyttöön, polvissa oli päivässä jo pientä reikää kun sorapihassa leikittiin. Ja pesukoneeseen saa heittää varsin tiheästi, ei hylji likaa. Toisaalta siksi valitsinkin tummanharmaan värin. Meillä oli talvella Ticketin haalari, ja oli ihan eri laatuluokkaa! Kokona ver de terre on pienempi, meillä on nyt tuo 92-senttinen ihan sopiva, pojalla pituutta vajaat 90 cm.

Uusimmat

Suosituimmat