Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lenkille pitäisi mennä kohta pian, mutten ole aiemmin juossut näin kylmällä (0 astetta). Mitä siis päälle? Joko pitkät alushousut ohuiden juoksuhousujen alle, ja pitkähihainen paita varmaan juoksutakin alle? Pipo ja hanskat täytynee olla jo?

Kommentit (4)

Olipa ihana keli juosta, juoksu kulki hyvin. Keväällä juoksun aloittaneena olen sitä mieltä, että kelit vaan paranee. Ennen ajattelin, että vain kesällä kiva juosta. Päällä oli active dry- pitkikset ja päällä ohuet juoksuhousut, juoksu-t-paita ja ohut neuletakki ja ohut juoksutakki, pipo ja hanskat ja kaulaliina. Hanskat sain riisua jo 10 minsan jälkeen, kun aurinko lämmitti. Hiki tuli, mutta kun loppuun kävelin vielä 10 minsaa, niin huomasin, että melko sopivasti oli vaatetta. Nyt täytyy vielä talveksi ostaa joku pitkähihainen kerrastopaita ja kaulurisysteemi ja ehkä fleece?

Päällä oli housut, juoksuun tarkoitettu kevyt fleace sekä ohut takki. Päässä oli pipo sekä hanskat kädessä. Aluksi tuntui viileältä, mutta lenkin lopussa oli jo hieman kuuma. Eli en vielä tässä vaiheessa laittaisi kerrastoa alle, jätän ne odottelemaan pakkasta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat