Seuraa 

Heräsin viime yönä siihen, että pumppu tuntui käyvän pelottavasti ylikierroksilla. Olin selälläni ja moinen jympse loppui, kun käännyin kyljelleni. Hetken luulin, että sydäri yllätti.Onko kukaan muu kokenut vastaavaa?Raskausviikkoja 23 ja risat.

Kommentit (4)

raskauden puolenvälin jälkeen kun verimäärä lisääntyy kerrottiin äitiyspoliklinikalla. Toisille ei tule ollenkaan " lisälyöntejä" , joillekin tulee päivittäin eri tilanteissa.

Mulla on jumputuksia joko tiheään tai niin että tuntuu, että pumppu tulee rinnasta ulos ihan päivittäin. häijyn tuntuista, mutta ei kuulemma vaarallista!?! Tsemppiä kuitenkin, koska tuntemuksena ei mitenkään mukava!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta on kuulemma ihan normaaleja lisälyöntejä?? inhottavia mutta kuulemma vaarattomia. ite aina rupeen nyrkillä takomaan vastaan rinnankohalta.

mutta joskus selällä maatessani tulee tosi ahdistava olo, ja raskas hengittää. Kyljelle kääntyessä helpottaa. Sanotaanhan, että selällä nukkuminen raskaana painaa isoja verisuonia ja kannattaisi mieluummin nukkua kyljellään. Eli ehkä kyse ihan tuosta?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat