Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Joutunen luopumaan hyviä kilometrejä tarjonneesta BMW 318 (vm 99) tilantarpeen takia. Suunnitelmissa on ostaa auto, jolla ajaminen olisi edelleen kivaa mutta se tarjoaisi tilaa ja mahdollisuuksia perheelle ja harrastusvälineille.Honda CRV taitaa pyöriä päällimmäisenä mielessä. Ei kuitenkaan uusimmat vuosimallit, koska kilometrejä tulee vuodessa kohtalaisen vähän. Katsastustilastoissa CRV on tainnut olla kärkipäässä Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Uskoisin, että tuollainen 1999 - 2001 vuosimalli tarjoaisi kohtuuhintaisia kilometrejä melko monikäyttöisellä autolla.En halua aloittaa jankkaavaa keskustelua katumaasturin tarpeista, teknisistä ominaisuuksista, nelivedon kytkeytymisen hitaudesta tai maapallon tuhoutumista. Suomi24-palstoilta löytyy riittävästi tuota epäolennaista keskustelua. Tarvitaan tilaa ja sympaattinen auto, siinä kaikki.Miksi sitten kirjoitan tänne? Haluaisin kokemuksia CRV:stä autona perheessä, jossa on pieniä lapsia. Sopiiko lastenvaunut purkamatta tavaratilaan? Onko autossa jotain, joka erityisesti ärsyttää? Oletko ollut tyytyväinen hankintaasi?Mainittakoon, että olen matkustanut tuossa vanhemman mallisessa CRV:ssä tuhansia kilometrejä työn puolesta ja kerännyt näkökantani lähinnä sen mukaan.

Kommentit (8)

Jos tilaa haluaa ja tarvitsee niin kyllä se melkein sit on Chervoletin vani, Vw transporter tai joku farmari. Ei maasturit ole kyllä mitään tilaihmeitä Itselläni on Suzukin Grand Vitara vm.2005, kyllä sinne mahtuu mut kyllä se myöskin sit on täys kun pidemmälle reissuun lähtee... Haluan kuitenkin ajaa maasturilla.Bensankulutus 10,5 l / 100km, aika vähän mun mielestä maasturiksi.

Edelliseen maasturiin meni korjauksiin 3 vuodessa 10.000 eur, eli käytetyn maasturin ylläpito voi olla kohtuullisen arvokastakin.Mikään bensansyöjä. Sillä nyt ei ole mitään käytännön merkitystä jos auto kuluttaa 7 litraa tai 9 litraa sadalla kilometrillä. Sen kaksi euroa minkä jollain moppelilla säästää, voi tuhlata niin monessa muussa kohdassa. Velipoikakin aina murehtii autonsa kulutusta, eikä pöljä ollenkaan huomaa polttavansa tupakkia askin pari päivässä. Jos sillä 50 eurollakin ostaisi vaan bensaa, ja vaikka jättäisi vielä sen lauantain mäyräkoirankin ostamatta, niin kohtapuoliin olisi niin paljon bensaa ja bensarahaa, ettei kerkiäisi edes kaikkea sitä ajaa pois.

Jos joku auto on muuten mieleinen ja sopii omaan käyttötarkoitukseen, niin ei sitä kannata kulutuksen takia jättää ostamatta.

aina kannattaa saksalaisesta vaihtaa japsiin,oli merkki mikä hyvänsä! huomattavasti vähemmän ns" lapsenvikoja" eli mallikohtaisia tyyppivikoja,joiden kärkeä eurooppalaiset hallitsevat!

CRV:Ei mikään tilaihme vaikka kaikki tarpeellinen mahtuu. Konttiin menee rattaat suoriltaan eikä edes tee tiukkaa. Ainoa miinus on että niitä joutuu lastatessa nostamaan hieman korkeammalle. Yhden lapsen kanssa tilat riittää varmasti, kahden kanssa joutunee turvautumaan boksiin. Riippuu tietysti perheestä. Yksi harvoista joihin mahtuu kolme turvakaukaloa takapenkille. Etu turvatyynyä ei saa pos päältä mikä on mielestäni perseestä. Sanoisin että kokonaisuudessaan crv on ihan ok paketti, nätti, sopivan munakas ja toimiva. Oman kokemuksen perusteella ei valittamista.

Ei CRV tosiaankaan ole mikään tilaihme. En mitenkään lämmöllä suosittele pienten lasten vanhemmille. Takapenkille mahtuu max 2 turvaistuinta. Jos takapenkillä on turvaistuin nokka menosuuntaan, niin apukuskin penkki pitää hinata ihan eteen. Todella ahdasta ja epämukavaa! Meillä kyydissä on kulkenut toistaiseksi 2 aikuista, 3v tenava ja iso koira. Rattaat sitten palasina jonnekin takapenkille ja kassit myös.. takakonttiin ei mahdu koiran lisäksi mitään. Eikä meillä kyllä mahdu Teutoniat kasaamatta muutenkaan takakonttiin, kun takalasi on sen verran viisto.Tilanpuutteen jälkeen seuraava ongelma on auton korkeus.

Toinen tenava on nyt tulossa ja 3v nosteleminen takapenkille turvaistuimeen alkaa olla yhtä tuskaa! Auto vaihtuu Chryslerin Voyageriin heti kun sopiva kohdalle osuu!Muuten ihana ajettava ja varma kuin mikä! Ei ole tarvinnut mitään remontteja tehdä, ja kuluttaa automaatillakin kohtuullisesti.

edzz:

Lainaus:


aina kannattaa saksalaisesta vaihtaa japsiin,oli merkki mikä hyvänsä! huomattavasti vähemmän ns" lapsenvikoja" eli mallikohtaisia tyyppivikoja,joiden kärkeä eurooppalaiset hallitsevat!
Jos tuo on ainoa asia autoissa, jolla on väliä, niin kannattaa ajaa bussilla.ja hyvin mahtuu jopa Teutonian Team alu -kaksostenrattaat taakse (vaikka ovat todella tilaa vievät). Myös Teutonian Mistralit menevät heittämällä kyytiin ja mukaan mahtuu myös paljon muuta =)

Niin ja meillä kaksi alle 2v. lasta.

Joten me ainakin olemme olleet todella tyytyväisiä ko. autoon.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat