Pienen kerholaisen äiti pyytää apuanne.

Vierailija

Tuntuu tosi surkealta: 3-vuotiaani itkee nykyään joka kerta, kun vien hänet kerhoon. Sanoo vain, että kohta luetaan loppusatu ja mennään takaisin äidin luokse. :(Ilmeisesti kerhossa on ollut rima aika korkella, sillä lapsi tavallaan " pelkää" askartelua yms. puuhaa siellä nykyään.Olen puoliväkisin vienyt lasta kerhoon, mutta tuntu kurjalta. Mitä teen??Kotioloissa ja tutuissa ympyröissä lapsi on vähän liinakin reipas, ei yhtään tuollainen itkeskelevä ressukka.

Kommentit (6)

Haluaisin pitää lapsen kerhossa, sillä uskon, että hän tarvitsee muutakin virikettä kuin kotona äidin kokeilemista tai pikkuveljen kiusaamista.Ja selvästi hän on kerhossaan oppinut jo paljon uuttakin. Laulaa uusia lauluja kotona ja on kiinnostuneempi piirtämisestä esim.

Yritin pari kertaa viedä puoliväkisin, mutta kun oli niin vaikeaa, niin sovittiin, että jatkaa sitten vuodenvaihteessa. Eli kasvoi kotona vielä kolmisen kuukautta :) ja sitten meni lähes nelivuotiaana ihan tyytyväisenä kerhoon. On kyllä muutenkin lapsi, joka haluaa tietää kaikesta valmiiksi millaista on ja mitä tehdään jne. Ehkä nuo muutamat kuukaudet sitten mielessään " harjoitteli" kerhossa olemista.Koko keväänä ei ollut mitään hankaluuksia ja nyt syksyllä oikein odotti, koska taas pääsee kerhoon.Miksi ihmeessä lapsen pitäisi mennä kerhoon? 3-vuotias on vielä tosi pieni. Jos hän haluaa olla kotona äidin kanssa ja sinulla on siihen mahdollisuus, niin anna olla. Yrittäkää uudestaan ensi syksynä!

Voihan se olla että tyttö on ihan erilainen ryhmässä kuin mitä antaa sinun olettaa. Minä mietin myös sitä kun tyttöni joutui ryhmään jossa 4-6 vuotiaita ja tyttöni on heistä nuorin. Mutta kerhotäti kertoi että isommat ottavat hyvin leikkiin ja että tehtävissä ottavat huomioon pienempien taidot.

ei halunnut millään. Sitten juteltiin ja sovittiin että pakko ei ole, mutta yritin aina korostaa hyviä juttuja kerhosta. Sovittiin että käy vielä kaksi viikkoa jos vielä tuntuu siltä ettei halua niin ei enää tarvitse menä. Ja ei halunnut joten pidettiin vähän taukoa ja sitten alettiin uudelleen. Ei poika kyllä koskaan hirveän halukas ollut lähtemään vaikka kerhossa oli ihan kivaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat