Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Käyn täällä niin harvoin, että olisi mukava kuulla, mitä muiden samanikäisille kuuluu. En halua vertailla vertailun vuoksi vaan siksi, että kiinostaa tietää, mitä meidän tytölle voisi jo alkaa opettamaan (ts. mitä tähän kehityskauteen kuuluu).

Tytöllä on ikää nyt 7,5 kk. Osaa ryömiä kovaa kyytiä etenpäin ja konttausheijjausta tekee myös paljon. Joko muuten tämän ikäisiä saa seisottaa? Kainaloiden alta pidettäessä hän ei vielä askella, pitäisiköhän olla huolissaan?

Kovasti meillä kiljutaan ja kailotetaan, tosi iloinen vauveli on! Soseita ei oikein tykkää maistella, kerralla menee enintään puolikas pikkupurkki (hui, yhtäkkiä tajusin, että ne isot purkithan ovat 8 kk-->!). Maitoa joisi senkin edestä.

Hampaita on kaksi alhaalla ja niillä osaa hienosti pureskella leipää ja maissinaksuja. Outoa, ettei hänellä ole vielä koskaan jäänyt leivänpala väärään kurkkuun niin kuin isoveljellään sattui koko ajan vauvana.

Meillä nukutaan kolmet päiväunet edelleen. Yöunet 21-9 sitten päiväunet sellaisia vajaan tunnin mittaisia klo 11, 14 ja 17.

Tämmöistä elämää meillä vietellään. Nyt on helpottanut tämä arki vähän, kun ovat alkaneet leikkimään isoveljen (vasta 1 v 10 kk) kanssa paaaljon enemmän yhdessä kun tyttökin lähti ryömimään.

Kommentit (2)

Kannattaa käydä lukemassa uusi helmisten ketju. Sieltä selviää samanikäisten vauveleiden viime kuulumiset. Tai jos vauvasi on syntynyt jonkun toisen kuukauden aikana, ko. kuukaudelle on varmasti oma pino.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat