Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tekisi mieli lähteä päiväksi Tukholmaan, mutta en ole keksinyt miten tuollaisen 2veen saisi nukkumaan päiväunet. Vaunuissa ei ole nukkunut enää aikoihin, joten en niitä viitsisi ottaa turhaan edes mukaan. Olisiko kellään mitään ideoita? Ilman päiväunia tuo ei vielä oikein pärjää.

Kommentit (2)

Itse olen lähdössä ensi kuussa Tukholmaan 2 v:n kanssa ja ajattelin, että hilpastaan heti aamulla laivasta ulos. Otan rattaat mukaan ja jos ei niihin nukahda niin nukutaan vaikka sitten kun tullaan takaisin laivaan. Ei se nyt haittaa jos vähän myöhemmin nukkuu päikkärit. Muutenkin menee varmaan myöhemmin nukkumaan illalla kuin normaalisti kotona.

Meidän perheessä ollaan paljon reissattu. Käytössämme on ollut matkarattaat joissa saa istuinosan käännettyä alas. Pari vuotiaana vielä poika nukahti rattaisiin (vaikka normaalisti nukkuikin päikkärit aina sängyssä), eli kun niillä aikamme oltiin kävelyllä niin siihen simahti, kun näytti väsyneeltä niin käännettiin istuin alas tai sitten vasta kun oli jo nukahtanut. Jos on aamulla noustu suht ajoissa ja touhuttu jotain (vaikka kävelty) niin uskon että kyllä ne unet sitten jossain vaiheessa tulevat kun rattaissa istuu, tarpeen vaatiessa voi mennä vaikka vähän hiljaisemman tien varrelle kävelemään jos tuntuu että ympäristön hälinä häiritsee.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat