Teinköhän nyt karhunpalveluksen? (aamuyö imetyksen lopettamisesta...)

Vierailija

Tyttö 10kk on tähän päivään asti saanut vielä rintaa joskus kuuden aikaan, mutta tänä aamun ajattelin, että ehkä olisi pikku hiljaa hyvä lopettaa se aamun imetys. Yritin tarjota vettä ja rauhoittaa tyttöä, mutta tämä vaan kiukustui entisestään. Päätin sitten seitsemän aikaan vaihtaa aamuvaipan ja syötin puuron ja sitten mentiin takaisin nukkumaan pariksi tunniksi (aamuimetyksellä nukkunut 9 asti).Toiminkohan nyt viisaasti vai meneekö lapsella vuorokauden ajat ihan sekaisin?

Kommentit (9)

ja ottaa sitten aamupäiväunet 8-9-10 välillä. Rytmithän muuttuu muutenkin koko ajan lapsen kasvaessa. Jos teillä muuten menne hyvin se aamuimetyksen poisjättö niin en huolestuisi tuosta rytmistä. Jos nimittäin ei sitten vaikuta iltauniin ja yörytmiin. Se olisi tärkeämpi.Miksi muuten jätät juuri aamun pois? se on alkusoittoa imetyksen lopetttamiselle.

eli siis koko yö syöttöä, mutta sen takia kun kohta joutuu lähtemään töihin :((. Meillä kans sai ensimmäiset yöt raivareita ja huutoa riitti mut olin kovana kun ei tahtonut ite saada enää nukutuksi ja viime yönä enään heräs yhden kerran ja tuti riitti! Jos se nyt helpottaisi, yli viikko on opeteltu...

no tuohon vuoden ikään mennessä ajattelin lopettaa imetystä kokonaan ja ajattelin, että toi kello kuuden maito on aika turha...Vähän niinkun pehmeetä laskua imetyksen lopettamiseen.

Tosin sen puuronkin jälkeen annoin rintaa.Vaikea uskoa, että se kuuden syöminen itekseen loppuis kahdessa kuukaudessa, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat