Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä vauva (10 viikkoa) on tähän asti kakkinut vähintään kerran päivässä, mutta nyt on ollut kakkimatta 4 päivää. Eipä tuo mitenkään kärsivältä näytä ja tiedän, että 4 päivää on ihan normaalia, mutta mikä ei sit enää ole normaalia?Täysimetyksellä mennään ja kaameat ilmavaivat saatiin 2 viikkoa sitten kuriin Disflatylillä ja Reladropseilla. Niitä siis saa edelleen. Liittyisiköhän tuo kakkaamattomuus siihen, että mahavaivat on saatu kuriin? Vaivojen helpottamisen myötä poika myös vähensi yösyömisiään vain yhteen kertaan yössä. Aiemmin ilmeisesti söi yöllä ylimääräistä ihan vaan vatsakipuunsa...Viisaampia kiittää Hyppy ja poju 10 vk

Kommentit (3)

Meijän vaavi (nyt 6kk) on ollut parhaimmillaan 13 vrk kakkaamatta, että ei teillä vielä mitään hätää ole :) Meillä tosiaan kakkaustahti vaihtelee, joskus tulee kolmena peräkkäisenä päivänä kakat, joskus ollaan lähes 2 viikkoa kakkaamatta! Rintamaidolla vielä ollaan.. Tärkeintä on, että vauva syö ja on tyytyväinen, näin meille neuvolassa sanottiin!

Ja sain ohjeen, että viikko on vielä ihan normaali rintamaidolla olevalle vauvalle. Mutta jos alkaa menee paljon yli viikon ja/tai jos vauva on sen oloinen että hänelle tuottaa vaikeuksia kakkaaminen, eli vois olettaa että on ummetusta, niin voi antaa mallasuutetta. Mutta jos vauvalla ei ole mitään vaivoja tai oireita, niin sillon kaikki ihan ok.

...kakkasi noin viikon välein ja kärsi vatsavaivoista muutenkin. Silloin lekuri suositteli jo n.2 kk:n ikäisestä luumusosetta. Aiemmin kokeiltiin mallasuutetta mutta se ei oikein auttanut.

Mulle ainakin neuvolassa sanottiin että jos väli alkaa olla puoltoista viikkoa jatkuvasti, niin sit tarttes alkaa vähän tutkimaan enemmän. Mut ei kai sellasta kannata ihmetellä sen enempää jos vauva kumminkin on tyytyväinen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat