Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kysymys vaunuista aideille lampimissa maissa

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei,

esikoisemme laskettuaika on joulu-tammikuun vaihteessa ja olemme hankkimassa vaunuja tai tarkemmin sanottuna yhdistelma semmoisia.

Kysymykseni kuuluu, etta tarvitseeko valttamatta hankkia kovaa kantokoppaa tai pehmeaa kantokassia maahan jossa talvikuukausina (joulu-helmikuu) lampotila paivisin on kuitenkin n. 20 asteen tienoilla. Vai riittaako, etta vauvalla on tarvittaessa ohut makuupussi/peitto yms. paalla?

Suomessa tietysti koppa tai kantokassi suojelee talvella pakkaselta ja viimalta, mutta miten lampimissa maissa?

Kiitos etukateen kokemuksista ja mielipiteista.

Kommentit (3)

Täällä on talvella muutama aste lämmintä ja kosteaa eli varsin koleaa. siltikään en ole koppaa hankkinut (vauvat marras- ja joulukuussa). Kunnon jalkapussilla on selvitty. Meillä on Peg Peregon Plikot.

Vaunut suojaa myös auringolta, roskilta jne. Niissä vastasyntynyt voi hyvin nukkua selkä suorana. Minusta on ollut mukavaa että vastasyntynyt on kopassa kasvot minuun päin. Meillä on ollut täällä Kreikassa bugaboo frog, jotka aivan älyttömän hyvät! Ei liian kuumat, mutta sopivasti suojaa. Niihin saa myös ratasosan ja sekä koppa että istuinosa kääntyy helposti sekä kasvot ulos että työntäjään päin. Sopivan vilpoisat muutenkin ja vaalea tekee niistä vielä vilpoisammat. Muutetaan takaisin Suomeen joten ollaan myymässä, jos vaikka kiinnostuit ;)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat