TÄITÄ!!! Päiväkodissa! Mitä teen?!?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Näitä inhottavuuksia nyt sitten ilmaantui meidänkin lapsen ryhmään. Olin valmiudessa, kun kuulin, että täitä oli päiväkodissa. Olen siskoltani kuullut, että heillä oli todella paljon haittaa tästä, kun suurin piirtein kaikki vaatteet piti pyykätä.Kuinka suuri hämminki ja työ on, jos näitä tulee?Ja onko käsitystä, miten helposti nämä siirtyvät 1) päiväkodissa lapsesta toiseen, 2) lapsesta aikuiseen ja vielä 3) lapsesta toiseen lapseen kotonamme?Mahdollista on, että otan lapsen 5-v. pois pariksi viikoksi pois, jonka jälkeen hilpaisemme parin viikon lomalle joka tapauksessa.Kiitollisina vastauksista etukäteen!Kommentit (2)

Ilmeisesti kyse on päätäistä? Kannattaa esittää päiväkodissa oikein erikseen toivomus, että pitäisivät huolen tarkasti siitä, ettei kukaan muu lapsi käytä omanne hattuja, myssyjä tai muitakaan vaatteita. Täit siirtyvät yleensä vaatteiden välityksellä, eli ne eivät hypi lapsesta toiseen vaan tarttuvat esim. hattuun ja siirtyvät sitten sieltä toiseen päähän. Todennäköisesti päiväkodissa vahditaankin nyt tarkasti noita vaatejuttuja, mutta tuskinpa siitä mitään haittaa on, vaikka vielä erikseen asiasta mainitsisit. :)Kotona kannattaa olla erityisen tarkkana ja päivittäin tarkastaa niin lapsi kuin vaatteetkin, jos siis kyse päätäistä niin varsinkin päähineitä kannattaa syynätä. Eiväthän nuo täit yleensä mitään vaarallisia ole, mutta ikäviä tietysti jos pääsevät tarttumaan. Toki lapsen voi ottaa poiskin päiväkodista, mutta jos noiden päähineiden ja muiden vaatteiden kanssa ollaan tarkkana, niin tuskin tulee ongelmia.


En mitään faktaa tiedä miten helposti tarttuu,mutta poikani on ollut pk:ssa reilu 2vuotta ja useamman kerran on ollut täi tartuntoja ja ainakaa vielä ei meillä ole ollut kertaakaan..*kop,kop* ehkä tätä ei olis pitäny kirjottaa..Mutta varmasti paljon ehkästään kun hatut pidetään ihan omina!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat